Giriş Kayıt
J.J. Abrams

J.J. Abrams (53)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Jeffrey Jacob Abrams, 27 Haziran 1966 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Katie McGrath ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015), Uzay Yolu (2009), Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Star Wars: Son Jedi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Jacob Abrams
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: JJ Abrams | Jeffrey Jacob Abrams | Jeffrey Abrams
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
8.9 (48 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları: Bölüm IX
2019 53 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
2019 53 Belgesel Oyuncu 9.3 24

Overlord Operasyonu
2018 52 Aksiyon Yapımcı 6.7 56,601

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 52 Aksiyon Yapımcı 7.8 235,014
2018 Dram Yapımcı 7.7 24,952

Cloverfield Paradoksu
2018 52 Korku Yapımcı 5.6 83,343

Star Wars: Son Jedi
2017 51 Aksiyon Yapımcı 7.1 463,718

Felaket Sanatçı
2017 51 Biyografi Oyuncu 7.4 112,007
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,979
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,834

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 8.8 349,926
2016 50 Belgesel Oyuncu 7.6 3,247

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 50 Aksiyon Yapımcı 7.1 210,076
2016 50 Tarihi Oyuncu 7.1 131
2016 Komedi Yapımcı 7.3 4,752

Cloverfield Yolu No:10
2016 50 Dram Yapımcı 7.2 260,752
2016 Oyuncu 6.4 1,926
2016 Dram Yapımcı 8.2 60,440

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 49 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 785,449

Görevimiz Tehlike 5
2015 49 Aksiyon Yapımcı 7.4 312,153
2015 Belgesel 8.7 33,416

En Şiddetli Sene
2014 48 Aksiyon 7.0 60,219
2014 48 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 48 Korku Senarist 4.7 3,950
2014 Dram Yapımcı 7.2 13,909
2014 48 Komedi Yapımcı 7.0 13,916

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 47 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.7 445,753

Paranormal Film
2013 47 Komedi 2.3 840
2013 47 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
   

Fena Polisler
2013 47 Komedi 6.0 6,301
2013 Aksiyon Yapımcı
Müzik
8.0 45,532

Devrim
2012 Aksiyon Yapımcı
Müzik
6.7 78,300
2012 46 Animasyon Yapımcı 5.4 35
2012 Aksiyon Yapımcı
Müzik
7.0 37,493

Görevimiz Tehlike 4
2011 45 Aksiyon Yapımcı 7.4 428,477

Oyunun Sonu
2011 45 Dram 7.1 107,330

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yapımcı
Müzik
8.4 153,048
2011 45 Gizem Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 320,728
2011 Oyuncu 5.4 397
2011 45 Belgesel Oyuncu 6.6 14,218
2010 44 Belgesel Oyuncu 7.3 592

Sabah Neşesi
2010 44 Komedi Yapımcı 6.5 67,483
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,829

Güzel Günler
2010 44 Suç 6.3 49,715
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 388
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.5 2,035
2010 44 Belgesel 8.0 372
2010 44 Belgesel 7.1 38,686

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 44 Aksiyon 7.5 339,738
2009 43 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.2 99
2009 43 Dram 8.0 377
2009 Aksiyon Yapımcı 5.0 32

Uzay Yolu
2009 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.0 556,727
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,826
2009 43 Dram 7.9 414
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 86
2008 Suç Senarist 5.2 7,441
2008 Dram Yapımcı
Senarist
Müzik
8.4 207,132

Canavar
2008 42 Macera Yapımcı 7.0 351,207

Gecenin İki Yüzü
2007 41 Suç 6.9 79,969
2007 Dram Yapımcı 8.0 1,405
2007 41 Belgesel Oyuncu
7.8 604
2007 41 Belgesel 7.9 201
2007 Komedi Yapımcı 7.3 3,395
2007 Yapımcı 7.7 1,632
2006 40 Belgesel Oyuncu 6.4 352

Görevimiz Tehlike 3
2006 40 Aksiyon Görsel Efekt
Yönetmen
Senarist
6.9 306,608
2005 39 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.1 42
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,796
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 Komedi Yönetmen 8.8 299,274
2004 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.4 457,421
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,210

Canım Babacığım
2003 37 Belgesel 7.8 22,393
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,383

Asla Yabancılarla Oynama
2001 35 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 60,171
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Müzik
7.6 42,262

Şrek
2001 35 Animasyon Çeşitli 7.9 563,150
1999 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.2 2,116
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Müzik
6.8 9,575
1998 32 Aksiyon Senarist 6.7 371,107
1997 31 Komedi Senarist 4.7 8,827

Şeytanca
1996 30 Dram Oyuncu 5.4 12,476
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,229

Cenaze Ve Aşk
1996 30 Komedi Yapımcı 5.0 7,389
1993 27 Komedi Oyuncu 6.9 18,655

Daima Genç
1992 26 Macera Yapımcı
Senarist
6.3 41,675
1991 25 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.7 27,321
1991 News Oyuncu 6.6 202

Akil defteri
1990 24 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 7,277
1982 16 Korku Müzik
Sesler
3.7 1,034
- Dram Yapımcı    
- Gerilim Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,398) Game of Thrones (2,194) Warrior (2,011) Black Mirror (1,895) Shingeki no kyojin (1,720) The Big Bang Theory (1,662) Vikings (1,305) Swamp Thing (1,183) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019