Giriş Kayıt
J.J. Abrams

J.J. Abrams (56)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Jeffrey Jacob Abrams, 27 Haziran 1966 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Katie McGrath ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015), Uzay Yolu (2009), Star Wars: Son Jedi (2017), Batı Dünyası (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Jacob Abrams
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: JJ Abrams | Jeffrey Jacob Abrams | Jeffrey Abrams
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
8.4 (56 Oy)
  • Currently 167.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
2023 Aksiyon Yapımcı    
2022 56 Aksiyon Yapımcı 6.1 22,679
2022 Animasyon Yapımcı    
2021 55 Belgesel Oyuncu 7.5 110
2021 Dram Yapımcı 5.8 5,806
2021 Belgesel Yapımcı 6.8 88

Challenger: Son Uçuş
2020 Belgesel Yapımcı 8.1 525
2020 Dram Yapımcı 7.1 42,091
2020 Komedi Yapımcı 7.2 2,465
2020 54 Belgesel Oyuncu 7.0 483

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi
2019 53 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 449,983
2019 53 Belgesel Oyuncu 8.1 1,460

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
2019 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 135,387

Overlord Operasyonu
2018 52 Aksiyon Yapımcı 6.6 99,989

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 52 Aksiyon Yapımcı 7.7 333,000
2018 Dram Yapımcı 7.5 46,448

Cloverfield Paradoksu
2018 52 Korku Yapımcı 5.5 106,095

Star Wars: Son Jedi
2017 51 Aksiyon Yapımcı 6.9 630,831

Felaket Sanatçı
2017 51 Biyografi Oyuncu 7.3 154,848
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 7,386
2017 Komedi Oyuncu 7.1 11,149

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 8.5 504,435
2016 50 Belgesel Oyuncu 7.6 4,555

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 50 Aksiyon Yapımcı 7.0 247,261
2016 50 Tarihi Oyuncu 6.8 218
2016 Komedi Yapımcı 7.3 5,849

Cloverfield Yolu No:10
2016 50 Dram Yapımcı 7.2 328,821
2016 Oyuncu 6.4 2,168
2016 Dram Yapımcı 8.1 87,444

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 49 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.8 929,070

Görevimiz Tehlike 5
2015 49 Aksiyon Yapımcı 7.4 374,171
2015 Belgesel 8.6 46,767

En Şiddetli Sene
2014 48 Aksiyon 7.0 73,311
2014 48 Belgesel Oyuncu 6.7 1,435

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 48 Korku Senarist 4.7 4,948
2014 Dram Yapımcı 7.1 14,848
2014 48 Komedi Yapımcı 6.9 16,357

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 47 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.7 484,347

Paranormal Film
2013 47 Komedi 2.3 978
2013 47 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
   

Fena Polisler
2013 47 Komedi 5.9 7,595
2013 Aksiyon Yapımcı
Müzik
7.9 50,560

Devrim
2012 Aksiyon Yapımcı
Müzik
6.6 83,954
2012 46 Animasyon Yapımcı 5.2 41
2012 Aksiyon Yapımcı
Müzik
6.9 39,719

Görevimiz Tehlike 4
2011 45 Aksiyon Yapımcı 7.4 491,221

Oyunun Sonu
2011 45 Dram 7.1 132,945

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yapımcı
Müzik
8.5 176,835
2011 45 Gizem Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 355,302
2011 Oyuncu 5.2 432
2011 45 Belgesel Oyuncu 6.6 14,992
2010 44 Belgesel Oyuncu 7.3 720

Sabah Neşesi
2010 44 Komedi Yapımcı 6.5 79,560
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,376

Güzel Günler
2010 44 Suç 6.3 56,983
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 493
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.5 2,215
2010 44 Belgesel 7.9 499
2010 44 Belgesel 7.1 43,070

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 44 Aksiyon 7.5 426,875
2009 43 Dram Yapımcı
Yönetmen
2.7 139
2009 43 Dram 7.9 517
2009 Aksiyon Yapımcı 4.8 46

Uzay Yolu
2009 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.9 604,302
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,443
2009 43 Dram 7.6 1,255
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 176
2008 Suç Senarist 5.1 8,786
2008 Dram Yapımcı
Senarist
Müzik
8.4 242,128

Canavar
2008 42 Macera Yapımcı 7.0 400,600

Gecenin İki Yüzü
2007 41 Suç 6.8 89,715
2007 Dram Yapımcı 7.9 1,765
2007 41 Belgesel Oyuncu
7.7 698
2007 Belgesel 7.7 302
2007 Komedi Yapımcı 7.1 3,679
2007 Yapımcı 7.6 1,745
2006 40 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Görevimiz Tehlike 3
2006 40 Aksiyon Görsel Efekt
Yönetmen
Senarist
6.9 357,998
2005 39 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.4 53
2005 Komedi Oyuncu 8.4 38,901
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 Komedi Yönetmen 9.0 593,931
2004 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.3 552,855
2004 Komedi Oyuncu 5.8 1,320

Canım Babacığım
2003 37 Belgesel 7.7 25,982
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555

Asla Yabancılarla Oynama
2001 35 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 70,510
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Müzik
7.6 51,299

Şrek
2001 35 Animasyon Çeşitli 7.9 676,262
1999 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.2 2,412
1998 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Müzik
6.9 12,033
1998 32 Aksiyon Senarist 6.7 427,340
1998 News Oyuncu 3.1 2,222
1997 31 Komedi Senarist 4.8 10,152

Şeytanca
1996 30 Dram Oyuncu 5.4 14,620
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,313

Cenaze Ve Aşk
1996 30 Komedi Yapımcı 5.0 11,114
1994 News Oyuncu 3.3 899
1993 27 Komedi Oyuncu 6.8 21,474

Daima Genç
1992 26 Macera Yapımcı
Senarist
6.3 47,990
1991 25 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.7 32,757
1991 News Oyuncu 6.9 310

Akil defteri
1990 24 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 8,808
1982 16 Korku Müzik
Sesler
4.2 1,856
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Gerilim Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022