Giriş Kayıt
Philip Abbott

Philip Abbott (74)


Oyuncu, Yönetmen

Philip Abbott Alexander, 21 Mart 1923 Lincoln, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

Hangar 18 (1980), The Invisible Boy (1957), The F.B.I. (1965), (1963) The Outer Limits (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Philip Abbott, 23 Şubat 1998 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Philip Abbott Alexander
Doğum Tarihi: 21 Mart 1923
Ölüm Tarihi: 23 Şubat 1998
Doğum Yeri: Lincoln, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Phil Abbott
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 23,308

İlk Kuvvet
1990 67 Suç Oyuncu 5.7 3,279
1987 Dram Oyuncu 6.2 729

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 16,076
1980 57 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,984
1977 Dram Oyuncu 7.6 559
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,558
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,265

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,978

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,259
1965 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.5 772
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 6,366
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,995
1963 40 Aile Oyuncu 6.6 498
1963 Aksiyon Oyuncu 8.3 868
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1962 39 Macera Oyuncu 6.4 395

Yaralı Kadın
1962 39 Dram Oyuncu 7.4 6,156

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 62,280
1958 Dram Oyuncu 7.4 22
1958 Dram Oyuncu 8.5 118
1957 34 Macera Oyuncu 5.3 1,137
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,252
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,488
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,462
1954 Dram Oyuncu 8.3 80
1953 Komedi Oyuncu 8.3 106
1950 Dram Oyuncu 7.9 53
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019