Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu.

Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 6.7 1,684

Hain
2016 Suç 0 6.2 16,198

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 293,140
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 373,706
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 57,351
2011 Aksiyon 0 6.8 173,171
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,746,971

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 119,819
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 193,791
2008 Komedi 0 5.6 107,415

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.0 567,327

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 6.9 118,131

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 9,122

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 150,986
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,546
2002 Dram 0 5.5 846
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,556
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 39,984

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 355,158
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018