Giriş Kayıt
Ricardo Cortez

Ricardo Cortez (76)


Oyuncu, Yönetmen

Jacob Krantz, 19 Eylül 1900 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

The Maltese Falcon (1931), The Walking Dead (1936), Charlie Chan in Reno (1939), Murder Over New York (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Ricardo Cortez, 28 Nisan 1977 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jacob Krantz
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1900
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 8.2 242
1993 Belgesel Oyuncu 7.6 135
1958 58 Dram Oyuncu 7.4 2,481
1947 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 121
1946 46 Dram Oyuncu 7.2 2,092
1946 46 Gizem Oyuncu 6.1 254
1942 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 124
1940 40 Komedi Oyuncu 7.5 1,029
1940 40 Suç Yönetmen 5.9 43
1939 39 Komedi Oyuncu 7.6 1,137
1939 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,075
1937 37 Macera Oyuncu 6.0 305
1936 36 Suç Oyuncu 6.8 2,038
1935 35 Macera Oyuncu 6.2 457
1935 35 Suç Oyuncu 7.1 624
1934 34 Suç Oyuncu 6.8 653
1933 33 Dram Oyuncu 6.8 513
1933 33 Suç Oyuncu 7.1 1,030
1932 32 Suç Oyuncu 6.7 425
1932 32 Dram Oyuncu 6.3 941
1931 31 Komedi Oyuncu 5.9 190
1931 31 Suç Oyuncu 7.3 2,495
1931 31 Dram Oyuncu 6.6 555
1930 30 Dram Oyuncu 6.7 192
1928 28 Komedi Oyuncu 8.5 8
1928 28 Oyuncu    
1926 26 Dram Oyuncu 7.3 179
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019