Giriş Kayıt
Liza Del Mundo

Liza Del Mundo (43)


Oyuncu

Liza Del Mundo, 08 Mart 1975 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

"W.I.T.C.H." (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1975
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Del Mundo
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Gibi İnsanlar
2012 37 Dram Oyuncu 7.1 39,203
2011 36 Oyuncu 4.6 251

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 8,968

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 3,568

187
1997 22 Dram Oyuncu 6.7 20,306

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,650
1994 Dram Oyuncu 8.4 17,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019