Giriş Kayıt
James Greer

James Greer


Senarist

James Greer, senarist.

Kapımdaki Casus (2010), Saplantı (2018), Max Taşınıyor (2001), Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Greer | Fiat Lux
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saplantı
2018 Korku Senarist 6.4 25,704

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Senarist 5.4 35,714
2008 Komedi Senarist 4.3 612

Şansa Bak
2006 Komedi Senarist 5.4 49,803
2006 Komedi Senarist 3.2 9,446

Max Taşınıyor
2001 Komedi Senarist 5.4 6,561
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018