Giriş Kayıt
Elizabeth Banks

Elizabeth Banks (45)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Elizabeth Maresal Mitchell, 10 Şubat 1974 Pittsfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2003 yılının Temmuz ayında Max Handelman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kaçış Planı (2010), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Davetsiz (2009), Yenilmez (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Maresal Mitchell
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1974
Doğum Yeri: Pittsfield, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth Casey | Elizabeth Maresal Mitchell
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.64 m
9.2 (106 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (74)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 45 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
2019 45 Korku Oyuncu    
2019 Komedi Yapımcı    

Lego Filmi 2
2019 45 Animasyon Oyuncu 7.1 10,772

Edepsiz Kuklalar
2018 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,605
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 42,377
2017 Komedi Oyuncu 7.0 5,336
2017 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 89,222

Amerika'nın En Çok Nefret Edilen Kadını
2017 43 Biyografi Yapımcı 6.1 3,311

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 41 Macera Oyuncu 6.6 245,264
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 1,803
2015 Komedi Oyuncu 7.4 20,306
2015 41 Belgesel Oyuncu 7.0 1,389
2015 Komedi Oyuncu 7.4 5,078

Striptiz Kulübü 2
2015 41 Komedi Oyuncu 5.6 47,791

Mükemmel Uyum 2
2015 41 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
6.4 128,202
2015 Komedi Yapımcı 6.7 743

Aşk ve Merhamet
2014 40 Biyografi Oyuncu 7.4 31,757

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 40 Macera Oyuncu 6.7 372,112

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 40 Komedi Oyuncu 6.0 47,593

Sır Peşinde
2014 40 Gizem Oyuncu 6.1 6,142
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,788

Lego Filmi
2014 40 Animasyon Oyuncu 7.8 297,605
2014 40 Dram Oyuncu 5.8 3,230

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 39 Macera Oyuncu 7.5 567,992

Çatlak Film
2013 39 Komedi Oyuncu
Yönetmen
4.3 91,079

Mükemmel Saha
2012 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 252,471

Sevgiler, Marilyn
2012 38 Belgesel Oyuncu 7.3 1,497

Bizim Gibi İnsanlar
2012 38 Dram Oyuncu 7.1 39,223

Dikkat Bebek Var
2012 38 Komedi Oyuncu 5.7 65,117

Açlık Oyunları
2012 38 Macera Oyuncu 7.2 786,468

Gerçeğin Peşinde
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 136,449

Ah Salak Kardeşim
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 79,940
2011 37 Komedi Oyuncu 6.1 8,450

Kaçış Planı
2010 36 Suç Oyuncu 7.4 165,434
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,483
2010 36 Belgesel Oyuncu 6.2 412
2010 Oyuncu 6.8 1,654
2010 Komedi Oyuncu 8.6 598

Suretler
2009 35 Aksiyon Yapımcı 6.3 162,329
2009 Komedi Oyuncu 8.4 306,606

Davetsiz
2009 35 Dram Oyuncu 6.4 70,933
2009 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 86

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 34 Komedi Oyuncu 6.6 163,934
2008 34 Biyografi Oyuncu 6.3 43,899

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 34 Komedi Oyuncu 6.9 209,920
2008 34 Dram Oyuncu 7.2 1,946

Bir Çılgının İçinde
2008 34 Macera Oyuncu 5.0 35,572

Kesinlikle, Belki
2008 34 Komedi Oyuncu 7.2 144,370
2008 Dram Oyuncu 7.2 2,572

Noel Baba Fred
2007 33 Komedi Oyuncu 5.6 36,896

İçgüveysi Bill
2007 33 Komedi Oyuncu 6.3 18,776

Örümcek Adam 3
2007 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 452,257
2007 Komedi Oyuncu 7.4 474

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 102,526

Yenilmez
2006 32 Biyografi Oyuncu 7.1 59,827

Yaratıklar
2006 32 Komedi Oyuncu 6.5 68,976

Gizli İlişkiler
2005 31 Dram Oyuncu 7.0 4,412

40 Yıllık Bekar
2005 31 Komedi Oyuncu 7.1 358,005
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 31 Komedi Oyuncu 5.2 2,155
2005 31 Komedi Oyuncu 6.6 4,479

İhanet Oyunu
2005 31 Komedi Oyuncu 5.1 895
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 104,383

Kızkardeşler
2005 31 Dram Oyuncu 6.2 905
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,788

Örümcek Adam 2
2004 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 490,523

Zafer Yolu
2003 29 Dram Oyuncu 7.3 62,694
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,344
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,984

Sıkıysa Yakala
2002 28 Biyografi Oyuncu 8.1 700,799

Hırçın Aşık
2002 28 Komedi Oyuncu 3.6 14,468

Örümcek Adam
2002 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 629,239
2001 Komedi Oyuncu 8.4 221,375

Yaz Kampında Curcuna
2001 27 Komedi Oyuncu 6.7 48,961

Korkusuz
2000 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 64,732
1998 24 Komedi Oyuncu 6.0 309
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,490
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,851
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,569
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019