Giriş Kayıt
James Shavick

James Shavick


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

James Shavick, yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

Third Man Out (2005), Robin of Locksley (1996), Monster Island (2004), Finder's Fee (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mr. James Shavick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı 4.6 7
2018 Romantik Yapımcı 4.9 121
2018 Aksiyon Yapımcı 3.9 594
2014 Suç Senarist 5.5 428
2011 Dram Yapımcı 5.0 157
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.8 175
2008 Suç Yapımcı 6.4 528
2008 Suç Yapımcı 6.4 643
2007 Komedi Yapımcı 6.1 792
2007 Tarihi 2.9 176
2006 Komedi Çeşitli 4.8 375
2006 Suç Yapımcı 6.7 873
2006 Dram Çeşitli 5.6 691
2006 Korku Yapımcı 3.5 511

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.1 833
2005 Suç Yapımcı 6.7 938
2005 Dram Yapımcı 5.8 290
2005 Dram Yapımcı 5.4 232

Öldüren Buluş
2004 Dram Yapımcı 5.3 1,508
2004 Korku Yapımcı 4.1 865
2004 Macera Yapımcı 3.5 954
2004 Korku Yapımcı 2.3 825
2002 Aksiyon Yapımcı 2.9 705
2002 Dram Yapımcı 4.2 2,466
2001 Dram Yapımcı 6.4 2,053
2001 Komedi Yapımcı 5.1 138

Özel Kurye
2000 Komedi Yapımcı 5.1 158
2000 Komedi Yapımcı 5.7 488

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Yapımcı 5.7 230
1998 Komedi Yapımcı 6.2 1,463
1998 Komedi Yapımcı 4.1 300
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 421

Konuşan Konuşana
1997 Komedi Yapımcı 5.2 76

Armağan Listesi
1997 Komedi Yapımcı 6.9 1,122
1997 Aksiyon Yapımcı 4.5 1,159

Kurtarıcı
1996 Aksiyon Yapımcı 4.8 319
1996 Macera Yapımcı 6.2 695
1995 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 92
1994 Macera Yapımcı 3.7 201
1983 Komedi Yapımcı
Senarist
4.5 151
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019