Giriş Kayıt
John Vernon

John Vernon (72)


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Adolphus Raymondus Vernon Agopsowicz, 23 Şubat 1932 Zehner, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu, yapım yöneticisi.

Kirli Adam (1971), Uzaydan Gelen Katil Palyaçolar (1988), Topaz (1969), Özel Bir Gün (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

John Vernon, 01 Şubat 2005 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Adolphus Raymondus Vernon Agopsowicz
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1932
Ölüm Tarihi: 01 Şubat 2005
Doğum Yeri: Zehner, Saskatchewan, Kanada
Diğer Bir İsmi: John R. Vernon
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Oyuncu 6.2 597
2008 Animasyon Oyuncu 4.4 2,718

Batman ve Batwoman'ın Gizemi
2003 71 Animasyon Oyuncu 6.7 9,826

Kızlar Yurdu
2002 70 Komedi Oyuncu 5.5 13,241
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 18,145
2000 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,513
2000 68 Korku Oyuncu 4.0 83
1998 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,449
1995 63 Dram Oyuncu 5.7 781
1995 63 Dram Oyuncu 5.1 1,056
1995 Aksiyon Oyuncu 6.2 948
1993 61 Komedi Oyuncu 2.7 322
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,945

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 8.9 75,921
1990 58 Dram Oyuncu 6.1 49
1989 57 Aksiyon Oyuncu 4.0 102

Sana Gününü Göstereceğim
1988 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 11,453
1988 56 Gerilim Oyuncu 5.1 152
1988 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,017
1988 56 Komedi Oyuncu 4.4 62

Uzaydan Gelen Katil Palyaçolar
1988 56 Komedi Oyuncu 6.1 29,095
1987 55 Korku Oyuncu 4.6 540
1987 55 Aile Oyuncu 5.5 10,282
1987 Aksiyon Oyuncu 5.0 91
1986 54 Macera Oyuncu 6.6 227

Çılgınlar Hapishanesi
1985 53 Komedi Oyuncu 5.0 217
1985 53 Komedi Oyuncu 5.0 1,927

Yavaş Yavaş Öleceksin
1984 52 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,305
1983 51 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,924

Perdeler
1983 51 Suç Oyuncu 5.7 3,435

Uçak 2
1982 50 Komedi Oyuncu 6.1 45,092
1982 Dram Oyuncu 7.7 1,351

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,842
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,538
1981 49 Animasyon Oyuncu 6.7 28,483
1980 48 Aile Oyuncu 4.9 4,719
1979 Western Oyuncu 7.8 1,423
1979 Komedi Oyuncu 6.2 114
1978 46 Komedi Oyuncu 7.5 105,427

Özel Bir Gün
1977 45 Dram Oyuncu 8.1 9,985
1976 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 686

Kanunsuz Josey Wales
1976 44 Western Oyuncu 7.9 60,365
1975 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,676
1974 42 Gerilim Oyuncu 6.3 2,263
1974 42 Komedi Oyuncu 6.3 4,926
1974 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 179
1973 41 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Oyuncu
7.5 9,752
1972 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,147

Kung-fu 1
1972 Macera Oyuncu 7.8 4,699

Kirli Adam
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.8 132,641
1971 39 Dram Oyuncu 5.7 195
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,278
1971 39 Komedi Oyuncu 5.8 390

Ya Sen, Ya Ben
1969 37 Dram Oyuncu 6.3 2,454
1969 37 Gerilim Oyuncu 6.3 15,219
1969 37 Dram Oyuncu 5.7 351
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,280

Dönüşü Olmayan Yol
1967 35 Suç Oyuncu 7.4 16,766

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,101
1965 Dram Oyuncu 7.5 772
1964 32 Dram Oyuncu    
1957 25 Kısa Metraj Oyuncu    
1956 24 Dram Oyuncu 7.0 2,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019