Giriş Kayıt
Aleks Paunovic

Aleks Paunovic (50)


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Aleks Paunovic, 29 Haziran 1969 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı.

Kindergarten Cop 2 (2016), Numb (2015), Kara Delik (2013), Dead Rising: Watchtower (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1969
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Al Paunovic
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.96 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk İntikam
2019 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 29,015
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 49 Dram Oyuncu 7.0 356

Sibirya
2018 49 Suç Oyuncu 4.3 8,912

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.5 202,618
2017 48 Komedi Oyuncu 5.4 1,229
2017 48 Komedi Oyuncu 7.3 66

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.3 35,210
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 14,066
2016 47 Komedi Oyuncu 4.5 2,852
2015 46 Gizem Yapımcı
Oyuncu
5.6 2,116
2015 46 Gerilim Oyuncu 5.3 7,733
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,517
2015 Komedi Oyuncu 7.9 53,964
2015 46 Dram Oyuncu 6.3 410
2015 46 Suç Oyuncu 4.9 967
2015 46 Korku Oyuncu 5.2 7,714
2014 Komedi Oyuncu 5.3 3,364
2014 45 Dram Oyuncu 6.1 168
2014 Dram Oyuncu 7.7 178,297
2014 45 Macera Oyuncu 3.7 450
2013 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 918

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 44 Macera Oyuncu 5.8 102,422
2013 44 Aksiyon Oyuncu 3.1 648

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 44 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,011

Kara Delik
2013 Dram Oyuncu 4.3 629
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,613
2013 Komedi Oyuncu 5.7 44
2012 43 Komedi Oyuncu 5.3 423
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 54,724

İyi Olan Kazansın
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 167,548
2012 Dram Oyuncu 6.9 947

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 42 Aksiyon Oyuncu 3.1 4,375
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,731
2010 41 Korku Oyuncu 7.0 112
2010 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 409
2010 Dram Dublör
Oyuncu
5.0 2,127
2009 Animasyon Çeşitli 5.7 120,032
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,189

Kişisel Etkiler
2009 40 Dram Oyuncu 6.3 7,896
2009 40 Suç 3.5 815
2008 39 Dram Oyuncu 6.0 45

Yamyam
2007 38 Korku Oyuncu 4.1 751

Haberciler
2007 38 Dram Dublör 5.4 36,624
2006 37 Fantastik Oyuncu 3.8 1,059
2006 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 29
2006 Komedi Oyuncu 8.4 77,538
2005 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 962

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,608
2004 35 Suç Oyuncu 6.0 453

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 141,551

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Dublör 8.6 61,504

Ben Casus
2002 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 46,357
2002 33 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 645
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 64

Tılsım 4
2002 33 Fantastik Dublör
Oyuncu
4.1 3,100
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,110
2001 32 Dram Dublör 4.6 397
2000 31 Aksiyon Oyuncu 4.7 495

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 77,754

Kafalar
1994 25 Komedi Oyuncu 5.3 176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019