Giriş Kayıt
David Fine

David Fine (64)


Oyuncu, Yapımcı

David Fine, 11 Ocak 1955 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Green is Gold (2016), Sweet Insanity (2006), (2001) Kasımda Aşk Başkadır (2001), (2005) Rent (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1955
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Ravenous Crow | Armour Pitt | Crimey Rivers
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 63 Komedi Oyuncu 7.0 33,914
2018 63 Gerilim Oyuncu    
2017 62 Suç Oyuncu 4.8 61
2017 62 Dram Oyuncu 6.0 264
2016 61 Komedi Oyuncu 6.7 234
2016 61 Suç Oyuncu 6.0 815
2016 61 Gerilim Oyuncu    

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 60 Dram Oyuncu 6.9 26,499
2014 59 Komedi Oyuncu 7.4 21
2013 Komedi Oyuncu 7.1 2,626

Gizli ve Tehlikeli
2013 58 Suç Oyuncu 5.2 847
2013 58 Macera Oyuncu 4.6 8
2012 57 Suç Oyuncu 3.2 251
2012 57 Dram Oyuncu 5.1 1,253
2010 55 Belgesel Oyuncu 6.6 251
2010 55 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
3.5 177
2010 55 Korku Oyuncu 4.8 1,647
2009 54 Dram Oyuncu 4.9 321
2009 54 Dram Oyuncu 4.3 171

İntikam Günü
2008 53 Suç Oyuncu 4.7 53
2008 53 Dram Oyuncu 5.9 667
2008 53 Komedi Oyuncu 5.1 262

Yetmiş Beş
2007 52 Korku Oyuncu 4.7 2,633
2007 Oyuncu 7.3 1,345

Umudunu Kaybetme
2006 51 Biyografi Oyuncu 8.0 399,275
2006 51 Korku Oyuncu 2.2 719
2006 51 Korku Oyuncu 4.7 166
2005 50 Dram Oyuncu 7.0 46,237
2005 50 Komedi Oyuncu 5.4 1,560
2004 49 Komedi Oyuncu 4.6 387

Aşk Acele Etmez
2003 48 Romantik Oyuncu 7.4 5,352

Kasımda Aşk Başkadır
2001 46 Dram Oyuncu 6.7 79,273
2001 46 Dram Oyuncu 2.2 353
1999 44 Dram Oyuncu 5.6 427
1998 43 Biyografi Oyuncu 6.7 93,379
1988 33 Dram Çeşitli 6.1 1,774
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019