Giriş Kayıt
Rachael Harris

Rachael Harris (51)


Oyuncu

Rachael Elaine Harris, 12 Ocak 1968 Worthington, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

2003 yılının Mayıs ayında Adam Paul ile evlendi. 5 yılın ardından 2008 yılının Mayıs ayında boşandılar. 2015 yılının Nisan ayında Christian Hebel ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Show Time (0) (2002), Saftirik Greg'in Günlüğü (2010), Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları (2011), Surviving Jack (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachael Elaine Harris
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1968
Doğum Yeri: Worthington, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Rachel Harris
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.55 m
9.7 (6 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Komedi Oyuncu 4.7 1,087
2015 Suç Oyuncu 8.2 154,514
2015 47 Komedi Oyuncu 5.9 9,689

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,502

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 46 Macera Oyuncu 6.2 93,217
2014 46 Komedi Oyuncu 5.3 291
2014 46 Komedi Oyuncu 5.2 2,540
2014 46 Komedi 5.5 19,837
2014 Komedi Oyuncu 8.3 4,648
2013 Komedi Oyuncu 5.7 11
2013 45 Komedi Oyuncu 6.7 44,086

Oyunbozan Ralph
2012 44 Animasyon Oyuncu 7.7 345,034

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 44 Komedi Oyuncu 6.3 19,599
2012 44 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 61
2011 Komedi Oyuncu 8.5 327,622

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 43 Komedi Oyuncu 6.6 23,163
2011 43 Komedi Oyuncu 6.4 1,184
2011 Komedi Oyuncu 7.7 170,401
2011 43 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 70

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 42 Komedi Oyuncu 6.2 38,693
2010 Komedi Oyuncu 6.8 6,943
2010 Komedi Oyuncu 5.7 1,050

Felekten bir Gece
2009 41 Komedi Oyuncu 7.7 669,916
2009 41 Dram Oyuncu 6.7 48,885
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,824
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 5,690
2008 Komedi Oyuncu 7.6 2,407

Çık Aramızdan
2007 39 Komedi Oyuncu 5.3 36,206

Aman Tanrım
2007 39 Komedi Oyuncu 5.4 130,787
2006 38 Komedi Oyuncu 6.3 13,192
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,550

Şut ve Gool
2005 37 Komedi Oyuncu 5.6 33,933
2005 Komedi Oyuncu 6.2 811
2005 Komedi Oyuncu 8.8 299,274

Gün Batarken
2004 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 42,356

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Oyuncu 6.1 131,606

Perili Köşk
2003 35 Komedi Oyuncu 5.0 38,184

Afacanlar Yuvada
2003 35 Komedi Oyuncu 5.6 58,622
2003 Komedi Oyuncu 7.9 15,330
2003 35 Komedi Oyuncu 7.3 24,343

Küçük Kardeşim 2
2002 34 Animasyon Oyuncu 5.5 45,637

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 57,677
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 993
2000 Komedi Oyuncu 8.7 85,731

En Güzel Köpek
2000 32 Komedi Oyuncu 7.5 51,292
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 9,408
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,223
1994 Komedi Oyuncu 6.2 9,518
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019