Giriş Kayıt
Preity Zinta

Preity Zinta (44)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Preity Zinta, 31 Ocak 1975 Simla, Hindistan doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

Dil Chahta Hai (2001), Kal Ho Naa Ho (2003), Veer-Zaara (2004), Soldier (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ocak 1975
Doğum Yeri: Simla, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Priety Zinta | Preity Zintar
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
9.8 (26 Oy)
  • Currently 196.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Aksiyon Oyuncu 4.3 440
2014 39 Komedi Oyuncu 5.5 3,079
2013 38 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.1 686
2009 34 Komedi Oyuncu 3.7 2,458

Sende Rabbimi Gördüm
2008 33 Komedi Oyuncu 7.2 40,416
2008 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,870
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,014

Yery
2008 33 Dram Oyuncu 6.3 809
2007 32 Aksiyon Oyuncu
6.7 35,442
2007 32 Dram Oyuncu 7.1 987
2007 32 Komedi Oyuncu 3.8 2,832

Beloved
2006 31 Müzikal Oyuncu 6.4 7,495
2006 31 Dram Oyuncu 6.1 16,825
2006 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,165
2006 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 1,064
2005 30 Komedi Oyuncu 6.2 6,110
2005 30 Komedi Oyuncu 4.3 283
2004 29 Dram Oyuncu 7.9 45,247
2004 29 Oyuncu 4.6 1,324
2004 29 Savaş Oyuncu 7.9 18,270
2003 28 Komedi Oyuncu 8.0 58,013
2003 28 Dram Oyuncu 7.1 19,009
2003 28 Dram Oyuncu 5.3 1,014
2003 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,843
2002 27 Dram Oyuncu 5.4 1,468
2001 26 Oyuncu 4.1 593
2001 26 Komedi Oyuncu 8.1 61,087

Gizli Gizli, Sessiz Sessiz
2001 26 Dram Oyuncu 5.5 3,822
2001 26 Oyuncu 4.4 365
2000 25 Dram Oyuncu 6.8 5,848
2000 25 Dram Oyuncu 5.3 3,714
2000 25 Aile Oyuncu 5.9 1,744
1999 24 Aile Oyuncu 5.4 914
1999 24 Suç Oyuncu 7.1 4,802
1999 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,753
1998 23 Romantik Oyuncu 6.8 218
1998 23 Aksiyon Oyuncu 6.0 44,558
1998 23 Dram Oyuncu 7.7 24,655
1995 20 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019