Giriş Kayıt
Gerry Lively

Gerry Lively


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Oyuncu, Kameraman

Gerry Lively, görüntü yönetmeni, yönetmen, oyuncu, kameraman.

Friday (1995), Hellraiser III: Hell on Earth (1992), Hellraiser: Bloodline (1996), Return of the Living Dead III (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerry Liveley | Jerry Lively
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 209
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 213
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 140
2012 Macera Yönetmen 4.5 1,962

Savaş Sanatı III: Ceza
2009 Aksiyon Yönetmen 2.6 797
2008 Suç Yönetmen 4.9 684
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 2.3 342
2007 Aksiyon Yönetmen 4.1 837

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.8 5,320

Düşman Ellerinde
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 3,532
2001 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,076
2001 Suç Kameraman 5.4 643
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,484
1999 Dram Yönetmen 5.9 463
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 553
1997 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,705
1996 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 16,868
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 87,111
1995 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 5,981
1993 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 4,792
1993 Korku Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.9 11,816
1993 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.4 4,611
1992 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 23,758
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.5 3,529
1990 Korku Görüntü Yönetmeni 4.8 287
1989 Korku Kameraman 5.7 2,846
1989 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 454
1988 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
6.2 9,196
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018