Giriş Kayıt
Gerry Lively

Gerry Lively


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Oyuncu, Kameraman

Gerry Lively, görüntü yönetmeni, yönetmen, oyuncu, kameraman.

Friday (1995), Hellraiser III: Hell on Earth (1992), Hellraiser: Bloodline (1996), Return of the Living Dead III (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerry Liveley | Jerry Lively
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 153
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 155
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 7.0 78
2012 Macera Yönetmen 4.4 1,369

Savaş Sanatı III: Ceza
2009 Aksiyon Yönetmen 2.6 777
2008 Suç Yönetmen    
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 2.3 342
2007 Aksiyon Yönetmen 4.1 792

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.9 5,052

Düşman Ellerinde
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 3,256
2001 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,048
2001 Suç Kameraman 5.4 643
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1999 Dram Yönetmen 5.9 437
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 500
1997 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1996 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 16,248
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 86,411
1995 Korku Görüntü Yönetmeni 4.0 5,371
1993 Korku Görüntü Yönetmeni 5.7 4,128
1993 Korku Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.9 11,623
1993 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.3 3,997
1992 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 22,927
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.5 3,071
1990 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 239
1989 Korku Kameraman 5.6 2,679
1989 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 454
1988 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
6.2 8,546
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,176) Castle Rock (3,374) Sharp Objects (2,140) The 100 (2,084) La casa de papel (1,966) Preacher (1,578) Suits (1,233) Vikings (1,031) Black Mirror (889) Friends (875)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018