Giriş Kayıt
Gerry Lively

Gerry Lively


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Oyuncu, Kameraman

Gerry Lively, görüntü yönetmeni, yönetmen, oyuncu, kameraman.

Friday (1995), Hellraiser III: Hell on Earth (1992), Hellraiser: Bloodline (1996), Return of the Living Dead III (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerry Liveley | Jerry Lively
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 211
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 213
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 6.2 142
2012 Macera Yönetmen 4.5 1,975

Savaş Sanatı III: Ceza
2009 Aksiyon Yönetmen 2.6 805
2008 Suç Yönetmen 4.9 684
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 2.3 371
2007 Aksiyon Yönetmen 4.1 842

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.8 5,344

Düşman Ellerinde
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 3,543
2001 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,080
2001 Suç Kameraman 5.4 692
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 1,487
1999 Dram Yönetmen 5.8 468
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 555
1997 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,718
1996 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 17,051
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 87,785
1995 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 6,022
1993 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 4,843
1993 Korku Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.9 11,930
1993 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.4 4,661
1992 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 24,050
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
5.5 3,582
1990 Korku Görüntü Yönetmeni 4.8 292
1989 Korku Kameraman 5.7 2,889
1989 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 515
1988 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
6.2 9,302
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018