Giriş Kayıt
Sonya 'Sonny' Tormoen

Sonya 'Sonny' Tormoen


Casting, Yapımcı

Sonya 'Sonny' Tormoen, casting, yapımcı.

The Men Who Built America (2012), Super 8 (2011), Basit Bir Plan (1998), Güzellik Yarışması (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sonny Tormoen | Sonya Tormoen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 0 5.8 8,298
2016 Dram 0 6.2 11,341
2015 Belgesel 0 8.3 6

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Casting 7.0 122,846
2014 Aksiyon Casting 7.2 3,221
2012 Belgesel Casting 8.7 2,832
2011 Gizem Casting 7.0 314,091
2010 Belgesel Yapımcı 7.3 540
2006 Çeşitli 7.8 1,925

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Casting 3.0 23,736
2001 Komedi Casting 5.5 9,269

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Casting 6.6 29,383

Basit Bir Plan
1998 Suç Casting
Çeşitli
7.5 56,494
1998 Komedi Casting 4.6 6,413
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018