Giriş Kayıt
Gu Ramalho

Gu Ramalho


Kameraman

Gu Ramalho, kameraman.

Carlota Joaquina: Princesa do Brazil (1995), Capitães da Areia (2011), Menino Maluquinho - O Filme (1994), Eu Receberia as Piores Notícias dos seus Lindos Lábios (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Luiz Augusto Ramalho
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Kameraman 6.7 529
2011 Macera Kameraman 6.3 738
2005 Dram Kameraman 6.7 446
2004 Komedi Kameraman 5.4 644
2001 Kameraman 7.0 63

Üstteki Kadın
2000 Komedi Kameraman 5.3 9,325
1997 Macera Kameraman 4.7 84,417
1996 Belgesel Kameraman 7.5 164
1996 Dram Kameraman 7.2 291
1995 Tarihi Kameraman 6.9 1,087
1994 Macera Kameraman 6.5 622
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018