Giriş Kayıt
Maxann Crotts

Maxann Crotts


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Maxann Crotts, casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

Vatansever (2000), Ziyaretçiler (2008), O Bir Dev Adam (2001), Günah Tohumu 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vickie Maxann Crotts | Maxann Crotts-Harvey
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seksin 10 Temel Kuralı
2013 Komedi Casting 3.7 2,650

Ana Cadde
2010 Dram Casting
Çeşitli
4.7 2,404
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.9 50
2010 Dram Casting 6.6 495
2009 Gerilim Çeşitli 4.8 348
2009 Dram Casting 7.0 3,093

Ziyaretçiler
2008 Korku Casting 6.2 110,793
2008 Korku Casting 3.8 3,537
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.6 3,768
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.0 1,038
2002 Komedi Casting 4.6 5,858
2002 Dram Casting 5.3 3,102

O Bir Dev Adam
2001 Dram Casting 6.1 18,579

Vatansever
2000 Aksiyon Casting 7.2 238,643

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Casting
Oyuncu
4.6 7,371
1999 Aksiyon Casting 6.7 1,098

Günah Tohumu 2
1999 Korku Casting 4.7 14,630
1999 Casting 4.3 23
1998 Aksiyon Casting 5.4 7,927
1998 Biyografi Casting 7.0 326
1998 Komedi Casting 4.6 6,664
1997 Dram Casting 4.5 284
1996 Komedi Casting 5.2 8,827
1995 Western Casting 7.0 233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019