Giriş Kayıt
Scott Mislan

Scott Mislan


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı

Scott Mislan, yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Scott T. Mislan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
6.3 1,959
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 21
1995 Komedi Çeşitli 6.4 1,622
1994 Biyografi Çeşitli 7.9 156,410

Boş Kafalılar
1994 Komedi Çeşitli 6.1 42,682

Red Rock Kasabası
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 18,241
1992 Komedi Çeşitli 5.6 290

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 15,825

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 14,827

Vahşi Orkide II
1991 Dram Çeşitli 3.7 1,340

Ölüm Kitabı
1990 Suç Çeşitli 7.8 162,045
1989 Dram Çeşitli 6.8 4,327
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019