Giriş Kayıt
Nikolai Rybnikov

Nikolai Rybnikov (59)


Oyuncu

Nikolai Nikolayevich Rybnikov, 13 Aralık 1930 Borisoglebsk, Central Black Earth Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Voronezh Oblast, Rusya] doğumlu oyuncu.

Devchata (1961), Vesna na Zarechnoy ulitse (1956), Osvobozhdenie (1969), (1967) Voyna i mir IV: Pierre Bezukhov (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Nikolai Rybnikov, 22 Ekim 1990 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nikolai Nikolayevich Rybnikov
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1930
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 1990
Doğum Yeri: Borisoglebsk, Central Black Earth Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Voronezh Oblast, Rusya]
Diğer Bir İsmi: N. Rybnikov
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Oyuncu 6.9 31
1985 55 Komedi Oyuncu 6.5 118
1980 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 19
1977 47 Dram Oyuncu 7.1 22
1973 43 Suç Oyuncu 6.4 74
1971 41 Dram Oyuncu 7.8 403
1970 40 Dram Oyuncu 7.2 152
1970 40 Dram Oyuncu 7.2 166
1969 39 Dram Oyuncu 8.0 706
1968 38 Oyuncu 6.8 30
1967 37 Dram Oyuncu 8.3 733

Savaş Ve Barış
1966 36 Dram Oyuncu 7.9 5,551
1965 35 Dram Oyuncu 8.3 958
1961 31 Komedi Oyuncu 8.0 2,714
1956 26 Romantik Oyuncu 7.6 1,097
1956 26 Dram Oyuncu 7.2 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019