Giriş Kayıt
Daniella Evangelista

Daniella Evangelista (36)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Daniella Evangelista, 19 Eylül 1982 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Tılsım 3 (2001), Cehennemden Mektuplar (2001), (2002) Hepsini İstiyorum (2002), (2003) After School Special (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1982
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Daniella Evangellista
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 33 Gerilim Oyuncu 3.8 190
2014 32 Gerilim Oyuncu 8.3 11

Pasifik Savaşı
2013 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 432,397
2013 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 77
2011 29 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,529
2011 29 Komedi Oyuncu 4.6 3,785

Uzay İhlali
2009 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,238
2008 26 Aksiyon Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 39,341
2003 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 23
2003 21 Komedi Oyuncu 4.8 5,511

Hepsini İstiyorum
2002 20 Komedi Oyuncu 6.1 5,522
2002 20 Korku Oyuncu    

Tılsım 3
2001 Fantastik Oyuncu 3.5 3,347

Gölün Sırrı 2
2001 19 Komedi Oyuncu    

Cehennemden Mektuplar
2001 19 Korku Oyuncu 4.6 2,418
2001 Animasyon Oyuncu 6.7 91

Gölün Sırrı
2000 18 Komedi Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 160

Sıra Bana Gelmeden
1998 16 Korku Oyuncu 5.6 18,950
1997 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018