Giriş Kayıt
Éric Rohmer

Éric Rohmer (89)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jean-Marie Maurice Schérer, 04 Nisan 1920 Tulle, Corrèze, Fransa doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Maud'lardaki Gecem (1969), Claire'in Dizi (1970), Pauline Plajda (1983), Öğleden Sonra Aşk (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Éric Rohmer, 11 Ocak 2010 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jean-Marie Maurice Schérer
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1920
Ölüm Tarihi: 11 Ocak 2010
Doğum Yeri: Tulle, Corrèze, Fransa
Diğer Bir İsmi: Gilbert Cordier | Éric Rohmer | Jean-Marie Maurice
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi 6.8 525

3 Oyunculuk Egzersizi
2013 Dram 6.9 44

Fransa Günlüğü
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 259
2012 Dram 5.8 415
2010 Oyuncu 6.8 1,654
2010 Belgesel Oyuncu 6.7 751

Romance of Astrea and Celadon
2007 87 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 1,300

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 87 Komedi Senarist 5.5 15,833
2004 84 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 1,344

Leydi Ve Dük
2001 81 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 2,414
1999 79 Kısa Metraj Çeşitli 6.1 223

Sonbahar Hikayesi
1998 78 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 3,756

Yaz Hikayesi
1996 76 Komedi Senarist
Yönetmen
7.7 5,246
1995 75 Belgesel Oyuncu 6.4 39
1995 75 Komedi Senarist
Yönetmen
7.5 1,371
1993 73 Komedi Senarist
Yönetmen
7.2 986

Kış Hikayesi
1992 72 Dram Yönetmen
Senarist
7.5 3,310

İlkbahar Hikayesi
1990 70 Komedi Senarist
Yönetmen
7.4 2,964
1987 67 Komedi Senarist
Yönetmen
7.7 2,951

Reinette ve Mirabelle'in Dört Macerası
1987 67 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.8 1,557

Yeşil Işın
1986 66 Dram Senarist
Yönetmen
7.8 5,237
1984 64 Dram Senarist
Yönetmen
7.6 2,794

Pauline Plajda
1983 63 Komedi Yönetmen
Senarist
7.5 5,682

Güzel Evlilik
1982 62 Komedi Yönetmen
Senarist
7.2 2,006
1981 61 Komedi Senarist
Yönetmen
7.7 2,505
1978 58 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 988
1977 57 Belgesel Oyuncu    
1976 56 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.2 1,962
1974 54 Komedi Oyuncu 7.3 275

Öğleden Sonra Aşk
1972 52 Dram Senarist
Yönetmen
7.8 5,407
1972 Belgesel Yönetmen 8.5 53
1971 51 Dram Oyuncu 8.1 947

Claire'in Dizi
1970 50 Dram Senarist
Yönetmen
7.8 7,348

Aşk Ölümden Soğuktur
1969 49 Komedi 6.7 2,425

Maud'lardaki Gecem
1969 49 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 8,727
1968 48 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
8.2 345
1968 48 Belgesel Senarist
Oyuncu
Yönetmen
7.1 38

Koleksiyoncu Kadın
1967 47 Dram Senarist
Yönetmen
7.6 5,108
1966 46 Komedi Oyuncu 6.6 145
1965 45 Belgesel Yönetmen 6.5 117
1964 44 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 782
1963 43 Romantik Senarist
Yönetmen
Editör
7.2 2,435
1963 43 Romantik Yönetmen
Senarist
Editör
7.4 3,101
1960 40 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 771

Aslan Burcu
1959 39 Dram Yönetmen
Senarist
7.4 1,456
1959 39 Kısa Metraj Senarist 7.2 1,989
1958 38 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
6.9 680
1956 36 Yönetmen
Oyuncu
6.2 95
1954 34 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 78
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019