Giriş Kayıt
Justin Rice

Justin Rice


Oyuncu, Müzisyen

Justin Rice, oyuncu, müzisyen.

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları (2008) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Justin A. Rice
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.4 5,722
2013 Komedi Müzik 6.5 83
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.4 569
2009 Komedi Oyuncu 6.3 345
2009 Dram Oyuncu 6.8 40
2009 Dram Senarist
Oyuncu
Müzik
5.1 601

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Oyuncu 6.7 83,553
2007 Komedi Oyuncu 6.7 69
2005 Komedi Oyuncu 6.9 1,671

100 Yılın İtirafları
2003 Belgesel Çeşitli 8.2 21,521
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019