Giriş Kayıt
Rolf A. Wilhelm

Rolf A. Wilhelm (85)


Müzisyen

Rolf Alexander Wilhelm, 23 Haziran 1927 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu müzisyen.

Pappa ante Portas (1991), Yılanın Yumurtası (1977), Kuklaların Yaşamından (1980), Das fliegende Klassenzimmer (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Rolf A. Wilhelm, 17 Ocak 2013 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rolf Alexander Wilhelm
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1927
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 2013
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: R. Wilhelm | Rolf Wilhelm | Rudolf Wilhelm
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 64 Komedi Müzik 8.0 4,354

Dişi Şeytan - Şeytan ve Beden
1989 62 Dram Müzik 6.2 88
1982 55 Dram Müzik 7.0 93

Kuklaların Yaşamından
1980 53 Dram Müzik 7.5 3,086

Yılanın Yumurtası
1977 50 Dram Müzik 6.7 4,557
1973 46 Komedi Müzik 6.5 558

Olay Yeri
1970 Suç Müzik 7.2 2,068
1967 40 Macera Müzik 6.3 342
1966 39 Macera Müzik 6.3 383
1965 38 Dram Müzik 7.6 10
1963 36 Suç Müzik 5.3 255
1962 35 Komedi Müzik 7.1 97
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019