Giriş Kayıt
Arthur B. Rubinstein

Arthur B. Rubinstein (81)


Müzisyen, Müzisyen

Arthur B. Rubinstein, 31 Mart 1938 Brooklyn, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Savaş Oyunları (1983), Tam Zamanında (1995), özel Takip (1987), Sen Nereden Çıktın? (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1938
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Arthur B. Rubenstein | Arthur Rubenstein | Arthur
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 64 Belgesel Müzik 6.4 96
2000 62 Belgesel Müzik 7.9 409

Tam Zamanında
1995 57 Suç Müzik
Müzik
6.3 36,852
1994 Macera Müzik 6.6 165
1993 55 Aksiyon Müzik 5.5 12,380
1991 53 Belgesel Müzik 7.4 201
1991 Belgesel Müzik 7.4 137

Sen Nereden Çıktın?
1991 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 17,058
1990 Animasyon Müzik 7.6 10,601

Simpsonlar
1989 Animasyon Müzik 8.7 335,762
1989 51 Dram Müzik 6.1 439
1989 51 Dram Müzik 6.7 130
1989 51 Gizem Müzik 5.9 629
1988 50 Western Müzik 5.6 104
1988 50 Aksiyon Müzik 5.0 194

özel Takip
1987 49 Aksiyon Müzik 6.6 21,672
1987 49 Macera Müzik 6.1 362

Gençlik Sevdası
1986 48 Komedi Müzik 6.0 6,062
1985 47 Komedi Müzik 7.1 6,621
1983 45 Komedi Müzik 4.6 3,341
1983 Macera Müzik
Müzik
7.1 2,171

Savaş Oyunları
1983 45 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 83,945

Mavi Yıldırım
1983 45 Aksiyon Müzik 6.4 15,283
1982 Macera Müzik 7.4 329
1981 43 Dram Müzik 7.3 2,467

Aşk Gemisi
1977 Komedi Müzik 6.1 7,759
1971 Biyografi Müzik 7.6 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019