Giriş Kayıt
Graeme Revell

Graeme Revell (63)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Graeme Revell, 23 Ekim 1955 Auckland, Yeni Zellanda doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Üşütük Kafalar (2008), Gün Batımından Şafağa (1996), Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1955
Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: SPK
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 60 Belgesel Oyuncu 7.8 99
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 184,471
2013 58 Aksiyon Müzik 6.4 141,858
2012 Aksiyon Müzik 6.9 15,612

Katil Köpekbalığı
2011 56 Korku Müzik 4.0 22,859

Akılalmaz
2010 55 Dram Müzik 7.1 79,240

Deney
2010 55 Dram Müzik 6.5 47,140
2010 Suç Müzik 6.7 2,104

Mükemmel Bir Kaçış
2009 54 Macera Müzik 6.5 62,798
2009 Aksiyon Müzik 7.6 3,660
2009 Dram Müzik 7.3 3,759

Üşütük Kafalar
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 286,457
2008 53 Dram Müzik 6.9 136

Sokağın Kralları
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 101,434

Lanetli Topraklar
2008 53 Korku Müzik
Müzik
5.9 64,721

Anestezi
2007 52 Suç Müzik
Müzik
6.5 68,714
2007 52 Belgesel Müzik 6.9 676

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Müzik 7.1 185,050

Deh
2007 52 Aksiyon Müzik 7.6 167,484

Yaşamak İçin Öldür
2007 52 Aksiyon Müzik 6.1 47,918
2007 52 Komedi Müzik 5.0 1,713

Sınır Ötesi
2006 51 Suç Müzik 6.1 9,391

Yılın Başkanı
2006 51 Komedi Müzik 6.2 30,026
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 64

Acımasız Hayat
2005 50 Aksiyon Müzik 6.9 59,321

Gelecek Flux'ta
2005 50 Aksiyon Müzik 5.5 117,976

Sis
2005 50 Korku Müzik 3.6 32,432

Gol
2005 50 Dram Müzik 6.7 56,300

Günah Şehri
2005 50 Suç Müzik 8.0 707,593

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 50 Aksiyon Müzik 3.5 25,534

Baskın
2005 50 Aksiyon Müzik 6.3 70,068

Yolun Sonu
2004 49 Aksiyon Müzik 6.3 63,108

Riddick Günlükleri
2004 49 Aksiyon Müzik 6.7 201,152

Açık Deniz
2003 48 Dram Müzik 5.7 47,314

Freddy Jason'a Karşı
2003 48 Korku Müzik 5.8 100,962

Zaman Tükeniyor
2003 48 Suç Müzik 6.5 51,785

Korkusuz
2003 48 Aksiyon Müzik 5.3 194,370

Diptekiler
2002 47 Korku Müzik
Müzik
6.2 19,516

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.4 48,769

Büyük Günahlar
2002 47 Suç Müzik 6.3 34,967

Ölümüne Takip
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 67,391

İçgüdü
2001 46 Komedi Müzik
Müzik
6.4 16,532
2001 46 Aksiyon Müzik 5.8 181,553

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Müzik 7.6 219,949

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Müzik 8.0 4,461
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 7,678

Kırmızı Gezegen
2000 45 Bilim-Kurgu Müzik 5.7 51,758
2000 Macera Müzik 7.1 16,325

Seks Dedikoduları
2000 45 Dram Müzik 5.9 13,485

Bitmeyen Tutku
2000 45 Dram Müzik 5.2 657
2000 45 Belgesel Müzik 7.5 720

Dünya'dan sonra
2000 45 Animasyon Müzik 6.6 55,677

Derin Karanlık
2000 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 211,057

Aşk Üçgeni
1999 44 Komedi Müzik 6.0 17,423

Yarasalar
1999 44 Gerilim Müzik 3.7 8,945

Köstebek
1999 44 Biyografi Müzik 7.9 147,154

Tehlikeli Eller
1999 44 Komedi Müzik 6.2 36,609

Köprüdeki Lulu
1998 43 Dram Müzik 6.3 3,679

Kuşatma
1998 43 Aksiyon Müzik 6.3 63,693

Arabulucu
1998 43 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 119,812

Chucky'nin Gelini
1998 43 Komedi Müzik 5.4 46,410

Afacan Dennis 2
1998 43 Aile Müzik 4.4 3,554
1998 43 Komedi Müzik 6.7 6,128
1998 43 Suç Müzik
Müzik
6.4 3,316

Büyük Vurgun
1998 43 Aksiyon Müzik 6.1 26,752
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 58,888

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik
Müzik
7.0 24,230
1997 42 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,919

Aziz
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 56,977

Kaçaklar
1996 41 Aksiyon Müzik 5.3 7,808

Gün Batımından Şafağa
1996 41 Aksiyon Müzik 7.3 252,806

Karga 2
1996 41 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 17,604

Büyücüler Kulübü
1996 41 Dram Müzik 6.3 66,520
1996 41 Dram Müzik 5.4 2,886

Günlük
1995 40 Biyografi Müzik 7.3 91,833

Güç savasçilari
1995 40 Aksiyon Müzik 5.2 22,853

Tuhaf Günler
1995 40 Aksiyon Müzik 7.2 61,271
1995 40 Dram Müzik 5.0 1,022
1995 40 Biyografi Müzik 6.4 2,022
1995 40 Aksiyon Müzik 5.3 27,656

Dönüş Yok
1994 39 Aksiyon Müzik 6.1 17,298

Sokak Dövüşçüsü
1994 39 Aksiyon Müzik
Müzik
3.9 59,279

Ölümsüz Aşk
1994 39 Aksiyon Müzik 7.6 152,167
1994 39 Komedi Müzik 5.9 4,433

Makinadaki Hayalet
1993 38 Korku Müzik
Müzik
4.4 2,985

Kutudaki Helen
1993 38 Dram Müzik 4.6 10,566

Zor Hedef
1993 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 39,821
1993 38 Fantastik Müzik 7.3 6,688
1993 38 Dram Müzik 5.8 13,991
1993 38 Gerilim Müzik 5.1 985

Kanıt Vücutlar
1993 38 Dram Müzik
Müzik
4.4 12,696
1992 37 Romantik Müzik 4.2 794

Beşikteki El
1992 37 Dram Müzik
Müzik
6.6 33,989

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Müzik 6.4 27,698
1991 36 Dram Müzik 6.8 7,782

Çocuk Oyunu 3
1991 36 Aksiyon Müzik 5.0 30,614

Sapık 4
1990 35 Korku Müzik 5.5 6,331

Çocuk Oyunu 2
1990 35 Korku Müzik 5.8 38,317

Ölüm Sessizliği
1989 34 Gerilim Müzik 6.8 33,315
1989 Dram Müzik 7.9 4,131
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018