Giriş Kayıt
Graeme Revell

Graeme Revell (63)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Graeme Revell, 23 Ekim 1955 Auckland, Yeni Zellanda doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Üşütük Kafalar (2008), Gün Batımından Şafağa (1996), Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1955
Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: SPK
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 60 Belgesel Oyuncu 7.8 97
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 182,085
2013 58 Aksiyon Müzik 6.4 140,930
2012 Aksiyon Müzik 6.9 15,565

Katil Köpekbalığı
2011 56 Korku Müzik 4.0 22,731

Akılalmaz
2010 55 Dram Müzik 7.1 78,927

Deney
2010 55 Dram Müzik 6.5 46,857
2010 Suç Müzik    

Mükemmel Bir Kaçış
2009 54 Macera Müzik 6.5 62,404
2009 Aksiyon Müzik 7.6 3,629
2009 Dram Müzik    

Üşütük Kafalar
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 284,819
2008 53 Dram Müzik 7.0 135

Sokağın Kralları
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 101,083

Lanetli Topraklar
2008 53 Korku Müzik
Müzik
5.9 64,478

Anestezi
2007 52 Suç Müzik
Müzik
6.5 68,414
2007 52 Belgesel Müzik 6.9 671

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Müzik 7.1 184,004

Deh
2007 52 Aksiyon Müzik 7.6 166,795

Yaşamak İçin Öldür
2007 52 Aksiyon Müzik 6.1 47,748
2007 52 Komedi Müzik 5.0 1,708

Sınır Ötesi
2006 51 Suç Müzik 6.1 9,325

Yılın Başkanı
2006 51 Komedi Müzik 6.2 29,861
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 63

Acımasız Hayat
2005 50 Aksiyon Müzik 6.9 59,051

Gelecek Flux'ta
2005 50 Aksiyon Müzik 5.5 117,572

Sis
2005 50 Korku Müzik 3.6 32,187

Gol
2005 50 Dram Müzik 6.7 56,026

Günah Şehri
2005 50 Suç Müzik 8.0 705,193

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 50 Aksiyon Müzik 3.5 25,064

Baskın
2005 50 Aksiyon Müzik 6.3 69,765

Yolun Sonu
2004 49 Aksiyon Müzik 6.3 61,559

Riddick Günlükleri
2004 49 Aksiyon Müzik 6.7 200,292

Açık Deniz
2003 48 Dram Müzik 5.7 47,072

Freddy Jason'a Karşı
2003 48 Korku Müzik 5.8 99,998

Zaman Tükeniyor
2003 48 Suç Müzik 6.5 51,417

Korkusuz
2003 48 Aksiyon Müzik 5.3 193,168

Diptekiler
2002 47 Korku Müzik
Müzik
6.2 19,430

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.4 48,491

Büyük Günahlar
2002 47 Suç Müzik 6.3 34,621

Ölümüne Takip
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 67,035

İçgüdü
2001 46 Komedi Müzik
Müzik
6.4 16,451
2001 46 Aksiyon Müzik 5.8 180,377

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Müzik 7.6 218,754

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Müzik 8.0 4,418
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 7,615

Kırmızı Gezegen
2000 45 Bilim-Kurgu Müzik 5.7 51,510
2000 Macera Müzik 7.1 16,230

Seks Dedikoduları
2000 45 Dram Müzik 5.9 13,431

Bitmeyen Tutku
2000 45 Dram Müzik 5.2 653
2000 45 Belgesel Müzik 7.5 719

Dünya'dan sonra
2000 45 Animasyon Müzik 6.6 55,458

Derin Karanlık
2000 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 210,250

Aşk Üçgeni
1999 44 Komedi Müzik 6.1 17,321

Yarasalar
1999 44 Gerilim Müzik 3.7 8,888

Köstebek
1999 44 Biyografi Müzik 7.9 146,403

Tehlikeli Eller
1999 44 Komedi Müzik 6.2 36,366

Köprüdeki Lulu
1998 43 Dram Müzik 6.3 3,667

Kuşatma
1998 43 Aksiyon Müzik 6.3 63,344

Arabulucu
1998 43 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 119,146

Chucky'nin Gelini
1998 43 Komedi Müzik 5.4 45,888

Afacan Dennis 2
1998 43 Aile Müzik 4.4 3,319
1998 43 Komedi Müzik 6.7 6,077
1998 43 Suç Müzik
Müzik
6.4 3,299

Büyük Vurgun
1998 43 Aksiyon Müzik 6.1 26,588
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 58,608

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik
Müzik
7.0 24,096
1997 42 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,902

Aziz
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 56,611

Kaçaklar
1996 41 Aksiyon Müzik 5.3 7,758

Gün Batımından Şafağa
1996 41 Aksiyon Müzik 7.3 250,326

Karga 2
1996 41 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 17,464

Büyücüler Kulübü
1996 41 Dram Müzik 6.3 65,874
1996 41 Dram Müzik 5.3 2,636

Günlük
1995 40 Biyografi Müzik 7.3 91,116

Güç savasçilari
1995 40 Aksiyon Müzik 5.1 22,704

Tuhaf Günler
1995 40 Aksiyon Müzik 7.2 60,799
1995 40 Dram Müzik 5.0 941
1995 40 Biyografi Müzik 6.4 1,996
1995 40 Aksiyon Müzik 5.3 27,495

Dönüş Yok
1994 39 Aksiyon Müzik 6.1 17,138

Sokak Dövüşçüsü
1994 39 Aksiyon Müzik
Müzik
3.8 58,832

Ölümsüz Aşk
1994 39 Aksiyon Müzik 7.6 151,289
1994 39 Komedi Müzik 5.9 4,378

Makinadaki Hayalet
1993 38 Korku Müzik
Müzik
4.4 2,944

Kutudaki Helen
1993 38 Dram Müzik 4.6 10,494

Zor Hedef
1993 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 39,532
1993 38 Fantastik Müzik 7.3 6,640
1993 38 Dram Müzik 5.8 13,817
1993 38 Gerilim Müzik 5.1 870

Kanıt Vücutlar
1993 38 Dram Müzik
Müzik
4.4 12,594
1992 37 Romantik Müzik 4.1 704

Beşikteki El
1992 37 Dram Müzik
Müzik
6.6 33,739

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Müzik 6.4 27,324
1991 36 Dram Müzik 6.8 7,719

Çocuk Oyunu 3
1991 36 Aksiyon Müzik 5.0 30,212

Sapık 4
1990 35 Korku Müzik 5.5 6,203

Çocuk Oyunu 2
1990 35 Korku Müzik 5.8 37,810

Ölüm Sessizliği
1989 34 Gerilim Müzik 6.8 33,042
1989 Dram Müzik 7.9 4,088
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018