Giriş Kayıt
Mike Post

Mike Post (78)


Müzisyen, Müzisyen

Leland Michael Postil, 29 Eylül 1944 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Law & Order (1990), A Takımı (1983), Zamanın Ötesinde (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leland Michael Postil
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1944
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Postil
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 66 Dram Müzik 5.6 461
2010 Suç Müzik 6.7 2,649

Poker Evi
2008 64 Dram Müzik 6.3 5,543
2006 Suç Müzik 6.4 1,390
2005 61 Aksiyon 5.3 478
2005 Dram Müzik 6.6 449
2004 Belgesel Müzik 8.0 112
2003 Suç Müzik 7.1 1,010
2001 Suç Müzik
Müzik
7.5 25,899
1999 Suç Müzik 8.1 107,463
1999 55 Dram Müzik 6.6 957
1998 54 Suç Müzik 6.4 1,069
1997 Suç Müzik 8.2 2,291
1996 Komedi Müzik 6.9 71
1996 Dram Müzik
Müzik
8.7 2,049
1996 Suç Müzik
Müzik
7.0 240
1995 Komedi Müzik
Müzik
8.0 15,964
1995 Aksiyon Müzik 7.2 158
1994 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 434
1993 Suç Müzik
Müzik
7.7 14,268
1992 Aksiyon Müzik 5.9 5,307

Av Peşinde
1991 Suç Müzik
Müzik
6.5 2,951
1990 Komedi Müzik 6.1 8,504
1990 Dram Müzik
Müzik
4.4 612
1990 Suç Müzik 7.8 39,320
1990 46 Dram Müzik 6.2 198
1990 Suç Müzik 6.2 902

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Müzik
Müzik
8.2 33,026

Büyük Tuzak
1987 Suç Müzik
Müzik
7.8 2,628
1987 Aksiyon Müzik 6.6 149
1986 Dram Müzik 7.1 5,671
1985 41 Biyografi Müzik 6.4 76
1984 40 Macera Müzik 6.3 951
1984 40 Aksiyon Müzik 6.3 343
1984 40 Müzik 3.9 7,598
1983 39 Macera Müzik 6.7 94

A Takımı
1983 Aksiyon Müzik 7.5 38,774
1982 Macera Müzik
Müzik
8.0 1,673
1981 Macera Müzik
Müzik
7.3 5,942
1981 Dram Müzik
Müzik
8.2 9,273
1980 Aksiyon Müzik 7.5 26,184
1979 Aksiyon Müzik 3.9 1,639

Yüzbaşı Amerika
1979 35 Aksiyon Müzik 3.7 2,196

Beyaz Gölge
1978 Dram Müzik
Müzik
8.0 1,339
1976 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 2,968
1974 Suç Müzik
Müzik
8.2 9,393

Komiser Kolombo
1971 Suç Müzik 8.3 35,787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022