Giriş Kayıt
Rachel Portman

Rachel Portman (62)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Rachel M. Portman, 11 Aralık 1960 Haslemere, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Çikolata (2000), Aşk Yemini (2012), Bir Gün (2011), Beni Asla Bırakma (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel M. Portman
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1960
Doğum Yeri: Haslemere, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 61 Belgesel Müzik 7.6 292

Can Dostum
2017 57 Macera Müzik 7.2 73,123
2016 56 Belgesel Oyuncu 7.5 4,640

Aşkın Çekimi
2016 56 Komedi Müzik 6.7 20,255

Rüzgarın Oğlu
2016 56 Biyografi Müzik 7.1 38,128
2016 56 Dram Müzik 5.8 3,190
2015 55 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 4,585

Yunus Masalı 2
2014 54 Dram Müzik 6.4 9,322

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 53 Komedi Müzik 6.1 9,723
2013 53 Dram Müzik 7.3 31,252

Durgun Hayat
2013 53 Dram Müzik 7.4 8,275
2013 53 Belgesel Müzik 7.2 1,241
2013 53 Komedi Müzik 5.0 3,650

Savaşın Çocukları
2012 52 Dram Müzik 6.2 1,606

Aşk Yemini
2012 52 Dram Müzik 6.8 195,434

Aşkım Benim
2012 52 Dram Müzik 5.4 18,773
2011 51 Dram Müzik 6.1 3,829

Bir Gün
2011 51 Dram Müzik
Müzik
7.0 154,227
2011 Belgesel Müzik 6.8 422

Beni Asla Bırakma
2010 50 Dram Müzik
Müzik
7.1 146,908

Boz Bahçeler
2009 49 Biyografi Müzik 7.4 10,583

Düşes
2008 48 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 83,860

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 48 Komedi Müzik 6.2 29,598

Bayan Potter
2006 46 Biyografi Müzik 7.0 30,307

Gerçeğin Peşinde
2006 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 17,447

Göl Evi
2006 46 Dram Müzik 6.8 150,788
2005 45 Suç Müzik
Müzik
6.8 33,097
2005 45 Komedi Müzik
Müzik
6.3 11,836

Mançuryalı Aday
2004 44 Dram Müzik
Müzik
6.6 111,600

İnsan Lekesi
2003 43 Dram Müzik
Müzik
6.2 31,214

Mona Lisa Gülüşü
2003 43 Dram Müzik 6.5 83,827
2003 43 Dram Müzik 6.3 553
2002 42 Dram Müzik
Müzik
7.1 12,724

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 42 Gizem Müzik
Müzik
4.7 10,631

Şeref Ve Cesaret
2002 42 Dram Müzik 6.3 53,474
2001 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 2,661

Çikolata
2000 40 Dram Müzik
Müzik
7.3 192,914

Bagger Vance Efsanesi
2000 40 Dram Müzik
Müzik
6.7 57,546
2000 40 Aile Oyuncu 6.6 713

Amerikalı Kadınlar
2000 40 Komedi Müzik 6.2 1,497

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 39 Dram Müzik
Müzik
7.4 100,058

Diğer Kızkardeş
1999 39 Komedi Müzik
Müzik
6.4 12,624

Sıçan Avcısı
1999 39 Dram Müzik
Müzik
7.5 10,857
1998 38 Dram Müzik
Müzik
6.0 9,146
1998 38 Komedi Müzik
Müzik
5.1 8,642

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 37 Animasyon Müzik 5.9 10,942

Aşk Tutkunu
1997 37 Komedi Müzik
Müzik
6.1 24,948

Marvin'in Odası
1996 36 Dram Müzik
Müzik
6.7 28,405
1996 36 Komedi Müzik
Müzik
6.6 39,600
1996 36 Fantastik Müzik 5.2 5,975

Duman
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
7.4 36,768
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
6.6 32,778
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
6.5 2,546

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
5.9 12,530

Sirenler
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
5.9 10,995

Sadece Sen
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
6.5 23,039

Düğmelerin Savaşı
1994 34 Macera Müzik
Müzik
7.4 4,391
1993 33 Dram Müzik
Müzik
7.7 17,056
1993 33 Komedi Müzik
Müzik
7.1 59,116
1993 33 Dram Müzik 6.3 2,175
1992 32 Komedi Müzik
Müzik
6.1 1,530
1991 31 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,319
1990 Macera Müzik 8.1 1,752

Hayat Tatlıdır
1990 30 Komedi Müzik 7.4 10,580

Siyahlı Kadın
1989 29 Korku Müzik 7.1 5,622
1989 Dram Müzik 7.8 1,050
1988 28 Kısa Metraj Müzik 6.6 1,089
1987 Fantastik Müzik 8.8 4,625
1984 24 Komedi Müzik 6.7 305
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022