Giriş Kayıt
Franco Piersanti

Franco Piersanti (72)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Franco Piersanti, 12 Ocak 1950 Rome, Lazio, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Bir Papamız Var (2011), Abim Evin Tek Çocuğu (2007), Ben ve Sen (2012), Il commissario Montalbano (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1950
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Aile
2021 71 Komedi Müzik 6.3 2,138
2021 71 Belgesel Oyuncu 8.3 2,772
2019 69 Komedi Müzik 6.1 1,514
2015 Biyografi Müzik 6.3 232
2013 63 Komedi Müzik 5.8 726
2013 63 Dram Müzik 6.4 959

Ben ve Sen
2012 62 Dram Müzik 6.5 5,727

Bir Katliam Romanı
2012 62 Dram Müzik 7.2 2,655
2011 61 Dram Müzik 6.8 554

Memleket
2011 61 Dram Müzik 6.7 3,120

Bir Papamız Var
2011 61 Komedi Müzik 6.7 13,757

Hayatımız
2010 60 Dram Müzik 6.7 2,308
2009 59 Suç Müzik 5.3 106
2009 59 Biyografi Müzik 7.2 1,057

Vahşi Kan
2008 58 Biyografi Müzik 6.2 983
2008 58 Komedi Müzik 6.9 3,185

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 57 Komedi Müzik 7.0 6,634

Kayıp Yıldız
2006 56 Dram Müzik 6.7 898

Timsah
2006 56 Komedi Müzik 6.7 4,930

Yüreğimdeki Canavar
2005 55 Dram Müzik 6.4 2,498
2004 54 Dram Müzik 5.7 357
2004 54 Dram Müzik 7.0 105
2004 Dram Müzik 7.4 79

Corto Maltese: Semerkant'taki Altın Yaldızlı Ev
2004 54 Animasyon Müzik 7.3 240

Evin Anahtarları
2004 54 Dram Müzik 7.1 2,399
2003 53 Animasyon Müzik 6.9 124

Corto Maltese: Bir Tuz Denizi Şarkısı
2003 53 Animasyon Müzik 7.1 307
2003 53 Dram Müzik 5.4 135

Corto Maltese: Sibirya Macerası
2002 52 Animasyon Müzik 6.7 1,403
2002 52 Dram Müzik 6.9 986

Denizin Sesini Yeğlerim
2000 50 Müzik 6.5 321
1999 Suç Müzik
Müzik
8.4 3,989

Son Gülüş
1998 48 Dram Müzik
Müzik
6.8 800
1998 48 Romantik Müzik 6.8 245
1997 47 Dram Müzik 6.0 187
1995 45 Dram Müzik 6.9 621

Delil Yok
1995 45 Gerilim Müzik 4.0 1,132

Amerika
1994 44 Dram Müzik 7.4 2,273
1993 43 Aile Müzik 6.3 321

Çocuk Hırsızı
1992 42 Dram Müzik 7.6 2,717

Açık Kapılar
1990 40 Dram Müzik 7.2 914

Örümcek Labirenti
1988 38 Korku Müzik 6.5 639
1988 38 Dram Müzik 6.2 95
1986 36 Dram Müzik 6.9 453
1985 35 Müzik 5.5 54
1984 34 Macera Müzik 4.3 395
1984 34 Komedi Müzik
Müzik
7.3 3,306
1982 32 Dram Müzik 7.1 266
1982 32 Macera Müzik 4.0 137
1981 31 Komedi Müzik 6.9 1,147
1978 28 Komedi Müzik 7.1 2,291
1976 26 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022