Giriş Kayıt
Barrington Pheloung

Barrington Pheloung


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Barrington Somers Pheloung, Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Aşkı Ararken (2005), Endeavour (2012), Lewis (2006), Inspector Morse (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barrington Somers Pheloung
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Phe Loung
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 6.8 223
2012 Suç Müzik
Müzik
8.6 14,306
2012 Suç Müzik
Müzik
8.4 4,047

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Müzik 7.2 6,695

Kundakçı
2008 Dram Müzik
Müzik
5.9 8,037

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 3,892
2006 Dram Müzik 6.2 146
2006 Suç Müzik
Müzik
8.0 9,141

Aşkı Ararken
2005 Dram Müzik
Müzik
6.4 22,696

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Müzik
Müzik
7.4 9,309
1996 Suç Müzik 7.3 2,067

Mengene
1995 Komedi Müzik 4.1 7,736
1995 Komedi Müzik 7.7 93
1994 Biyografi Müzik
Müzik
5.8 2,605
1994 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 2,383
1993 Komedi Müzik 7.9 484
1993 Komedi Müzik 7.6 157
1993 Komedi Müzik 7.6 150
1992 Dram Müzik 7.1 48

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Müzik 6.4 10,166
1990 Dram Müzik 7.3 6,998
1990 Biyografi Müzik
Müzik
7.7 405
1987 Suç Müzik
Oyuncu
Müzik
8.1 8,679
1986 Dram Müzik 6.4 629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019