Giriş Kayıt
Mark Mothersbaugh

Mark Mothersbaugh (68)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Sanat Bölümü

Mark Allen Mothersbaugh, 18 Mayıs 1950 Akron, Ohio, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, sanat bölümü.

Thor: Ragnarok (2017), Liseli Polisler (2012), Liseli Polisler 2 (2014), Tenenbaum Ailesi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Allen Mothersbaugh
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1950
Doğum Yeri: Akron, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Mothersbaugh of Devo | Devo | Mark Mothersbug
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Müzik 7.1 10,772
2018 Animasyon Müzik 7.2 25,632

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili
2018 68 Animasyon Müzik 6.3 36,918
2018 68 Belgesel Müzik 7.4 228
2018 68 Macera Müzik 3.4 7,907
2017 67 Aksiyon Müzik 7.9 434,163

Lego Ninjago Filmi
2017 67 Animasyon Müzik 6.0 17,608

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 67 Komedi Müzik 6.5 12,587
2017 67 Animasyon Müzik 6.2 594
2017 67 Komedi Müzik 6.1 7,744
2017 Belgesel Müzik 8.4 3,205
2017 67 Komedi Müzik 5.7 390
2016 66 Belgesel Oyuncu 6.6 135
2016 66 Belgesel Oyuncu 7.5 3,039
2016 Komedi Müzik 7.7 5,210
2016 Komedi Müzik 7.0 559
2016 Animasyon Müzik 5.9 2,628

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 66 Macera Müzik 6.2 6,193
2016 Animasyon Müzik 5.3 2,504
2016 Belgesel Oyuncu 7.4 1,022

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 65 Animasyon Müzik 5.1 14,054
2015 65 Animasyon Müzik 6.9 2,600

Otel Transilvanya 2
2015 65 Animasyon Müzik 6.7 90,146

Tatil Zamanı
2015 65 Macera Müzik 6.1 85,952
2015 65 Animasyon Müzik 7.5 2,261
2015 Animasyon Müzik 7.7 330

Mükemmel Uyum 2
2015 65 Komedi Müzik 6.4 128,202
2015 Aksiyon Müzik 7.4 47,653
2015 Müzik Oyuncu
Müzik
6.6 3,525
2015 65 Dram Müzik 5.3 491
2015 Komedi Müzik 7.0 5,683

Liseli Polisler 2
2014 64 Aksiyon Müzik 7.0 314,136
2014 64 Belgesel Müzik
Müzik
7.0 838

Lego Filmi
2014 64 Animasyon Müzik 7.8 297,605

Köfte Yağmuru 2
2013 63 Animasyon Müzik 6.4 79,327
2013 63 Komedi Müzik 6.6 120,304
2013 63 Belgesel Müzik 7.5 1,147

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Müzik 7.0 24,360

Otel Transilvanya
2012 62 Animasyon Müzik 7.1 201,098
2012 62 Animasyon Müzik 5.4 313

Liseli Polisler
2012 62 Aksiyon Müzik 7.2 471,198

Yükselen Ay Krallığı
2012 62 Macera Müzik 7.8 287,405

Dikkat Bebek Var
2012 62 Komedi Müzik 5.7 65,117

Koruyucu
2012 62 Aksiyon Müzik 6.5 95,241
2012 62 Belgesel Oyuncu 7.5 1,016
2012 Komedi Müzik 7.4 22,485
2012 62 Belgesel Oyuncu    

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 61 Animasyon Müzik 4.4 27,566
2011 61 Belgesel Oyuncu 7.0 97

Arkadaşım Goril
2011 61 Belgesel Müzik 7.6 2,814
2011 61 Animasyon Müzik 7.4 6,042
2011 61 Animasyon Müzik 7.4 1,047
2011 61 Macera Müzik 6.0 1,720
2011 61 Belgesel Oyuncu 7.3 1,759
2010 Komedi Müzik 7.9 1,741
2010 Animasyon Müzik 8.1 279
2010 60 Belgesel Oyuncu 8.4 30
2010 60 Macera Müzik 6.6 15,832
2010 60 Belgesel Müzik 7.1 38,407
2010 Komedi Müzik 8.4 45,529

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 25,046

Köfte Yağmuru
2009 59 Animasyon Müzik 7.0 182,837
2009 59 Belgesel Müzik 6.8 235
2009 59 Korku Müzik 3.9 1,776
2009 59 Komedi Müzik 5.7 2,314
2009 59 Macera Müzik 6.6 53,882

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 58 Komedi Müzik 6.7 83,605

Seni Seviyorum New York
2008 58 Komedi Müzik 6.3 42,759
2008 58 Dram Müzik
Müzik
6.2 2,193

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Müzik 7.0 2,245

Ana Kuzusu
2007 57 Komedi Müzik 5.2 5,273
2006 Animasyon Müzik 4.6 642

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 56 Komedi Müzik
Müzik
6.3 3,147
2006 56 Komedi Müzik 5.4 4,708

Jerome'un Planı
2006 56 Komedi Sanat Bölümü 6.3 15,978
2006 Dram Müzik 7.6 18,932
2006 Komedi Müzik 7.9 44,153

Arapsaçı
2005 55 Komedi Müzik 6.4 13,342

Fırsatçı
2005 55 Komedi Müzik 5.8 33,427

Herbie: Tam Gaz
2005 55 Macera Müzik 4.8 41,543

Dogtown'ın Lordları
2005 55 Biyografi Müzik 7.1 48,718

Suda Yaşam
2004 54 Macera Müzik 7.3 163,966

Kıskanç
2004 54 Komedi Müzik 4.8 28,533

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 54 Komedi Müzik 4.6 25,709

On Üç
2003 53 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 75,234

İyi Evlat!
2003 53 Komedi Müzik 5.1 3,795

Bekarlığa Veda
2003 53 Komedi Müzik
Müzik
5.6 15,693
2003 53 Komedi Müzik 6.3 5,907

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 53 Animasyon Müzik 5.6 6,859
2003 Animasyon Müzik
Müzik
5.4 4,220
2002 52 Komedi Müzik
Müzik
6.2 4,185

Kızlar Yurdu
2002 52 Komedi Müzik 5.5 13,093
2002 52 Komedi Müzik 6.4 13,456
2001 51 Komedi Müzik 5.6 12,616

Tenenbaum Ailesi
2001 51 Komedi Müzik
Müzik
7.6 242,847
2001 51 Macera Müzik 6.6 5,775
2001 Animasyon Müzik 6.5 817
2001 Belgesel Oyuncu 7.3 62

Kamuflaj
2001 51 Aksiyon Müzik 4.7 1,425

Rugratlar Paris'te
2000 50 Animasyon Müzik 6.2 9,887
2000 50 Komedi Müzik 6.3 1,665

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Müzik
Müzik
4.2 18,182
1999 49 Dram Müzik 5.5 1,672
1999 Animasyon Müzik 6.9 7,089

Şapşal Kahramanlar
1999 49 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 58,184

Güzellik Yarışması
1999 49 Komedi Müzik 6.6 29,726

200 Sigara
1999 49 Komedi Müzik 5.9 14,016
1999 Komedi Müzik
Müzik
7.6 440

Çılgın Liseliler
1998 48 Komedi Müzik
Müzik
7.7 155,547
1998 48 Animasyon Müzik 5.9 16,439
1998 48 Macera Müzik 6.9 10,365

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Müzik 6.1 12,711

Dawson's Creek 5
1998 Dram Müzik 6.6 31,268
1997 47 Aksiyon Müzik 5.7 2,549

Aşkın Sınırları
1997 47 Komedi Müzik
Müzik
4.9 2,564
1997 47 Korku Müzik 4.9 2,116
1996 46 Komedi Müzik 7.0 63,440

Mutlu Gilmore
1996 46 Komedi Müzik 7.0 178,155
1996 Dram Müzik 8.3 433

Dört Oda
1995 45 Komedi Müzik 6.8 89,323
1995 45 Komedi Müzik 6.8 13,373
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 14,786
1995 Animasyon Müzik 5.6 670
1990 Animasyon Müzik
Oyuncu
Müzik
7.5 28,092

Mezbaha ve Rock
1988 38 Korku Müzik 3.7 556

Dangalakların İntikamı 2
1987 37 Komedi Müzik 5.0 12,281
1986 Aile Müzik
Müzik
8.0 3,659
1981 31 Belgesel Oyuncu 8.0 665
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019