Giriş Kayıt
Joel McNeely

Joel McNeely (59)


Müzisyen, Müzisyen

Joel McNeely, 28 Mart 1959 Madison, Wisconsin, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014), Kuyu (2003), Asker (1998), The Orville (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1959
Doğum Yeri: Madison, Wisconsin, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 58 Aksiyon Müzik 7.2 414,190
2017 Macera Müzik 7.9 34,006

Kanlı Gemi
2015 56 Korku Müzik 4.5 4,717

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 55 Animasyon Müzik 7.3 3,899

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 55 Komedi Müzik
Müzik
6.1 155,221

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 55 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 9,124
2013 54 Müzik 7.4 2,670

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 53 Animasyon Müzik 7.2 9,044
2011 Animasyon Müzik
Müzik
7.4 1,032

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 51 Animasyon Müzik    

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 50 Animasyon Müzik
Müzik
6.8 7,579
2008 49 Animasyon Müzik
Müzik
   
2008 49 Macera Müzik 7.4 23

Katilimi Tanıyorum
2007 48 Suç Müzik 3.6 24,359
2007 48 Animasyon Müzik
Müzik
   

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 47 Animasyon Müzik
Müzik
5.4 3,119
2005 46 Animasyon Müzik
Müzik
6.3 8,871

Minik Fil Heffalump
2005 46 Animasyon Müzik
Müzik
6.4 4,268
2005 Animasyon Müzik 7.4 100,738

Mulan 2
2004 45 Animasyon Müzik    

Stepford Kadınları
2004 45 Komedi Müzik 5.3 54,315
2004 45 Dram Müzik 6.0 1,725

Kuyu
2003 44 Macera Müzik
Müzik
7.0 67,453

Sevimli Dadı
2003 44 Komedi Müzik 6.1 32,155
2003 44 Animasyon Müzik 8.0 2,984

Orman Çocuğu 2
2003 44 Macera Müzik 5.4 11,947
2003 44 Belgesel Müzik 6.9 4,159

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 43 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 15,444
2001 Dram Müzik 7.0 71
2000 Aksiyon Müzik 7.4 27,989
1999 40 Aksiyon Müzik
Müzik
4.9 23,925
1999 40 Macera Müzik    
1999 40 Macera Müzik    

Asker
1998 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 47,651

Tatlı Sert
1998 39 Aksiyon Müzik
Müzik
3.7 37,840
1998 39 Komedi Müzik 5.8 261

Hava Kuvvetleri Bir
1997 38 Aksiyon Müzik 6.5 162,279
1997 38 Dram Müzik 6.3 482
1997 38 Aksiyon Müzik 6.3 6,048
1997 38 Komedi Müzik 5.9 38,357
1996 37 Aile Müzik
Müzik
5.2 8,392
1995 36 Macera Müzik
Müzik
6.0 3,395
1995 36 Macera Müzik 6.7 423

Hız Sınırı
1994 35 Aksiyon Müzik 5.4 10,819
1994 35 Macera Müzik 6.1 893

İstasyon Cinayetleri
1994 35 Komedi Müzik 6.2 2,923
1994 35 Aile Müzik
Müzik
6.5 5,836

Süper Polis 3
1992 33 Aksiyon Müzik 6.9 16,178
1992 33 Komedi Müzik 6.4 317

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.3 6,348
1991 Animasyon Müzik 7.6 11,947

Hitler’in Kızı
1990 31 Gerilim Müzik    
1990 Animasyon Müzik 7.6 9,557
1989 30 Aile Müzik 5.7 421
1989 30 Komedi Müzik 6.2 461
1988 29 Komedi Müzik 3.5 440

Bizim Ev
1988 Dram Müzik    
1987 28 Komedi Müzik 5.2 5,545

Kısa Devre
1986 27 Komedi Müzik 6.6 49,738
1954 Aksiyon Müzik 8.6 1,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018