Giriş Kayıt
Jerrold Immel

Jerrold Immel (82)


Müzisyen, Müzisyen

Jerrold Immel, 09 Eylül 1936 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Dallas 1 (1978), Death Hunt (1981), The Shadow Riders (1982), How the West Was Won (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1936
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Immel/ Huxley | Jerry Immel | Immel/Huxley
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Müzik 7.2 9,690
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 13,855
1987 51 Bilim-Kurgu Müzik 3.9 349
1986 50 Dram Müzik 7.0 303

Sarı Gül
1983 Dram Müzik
Müzik
7.7 166

Zamanda Yolculuk
1983 Macera Müzik
Müzik
8.1 1,185
1982 46 Romantik Müzik 6.8 1,926
1982 46 Bilim-Kurgu Müzik 3.5 3,000
1981 45 Aksiyon Müzik 7.0 6,201
1979 Western Müzik 7.8 1,408

Dallas 1
1978 Dram Müzik
Müzik
7.0 10,362
1978 Western Müzik
Müzik
8.3 1,564
1978 42 Aile Müzik 6.0 62
1977 Macera Müzik 7.2 1,795
1976 40 Western Müzik 8.2 674
1975 39 Western Müzik 6.5 141

Kadın Polis
1974 Aksiyon Müzik 6.6 1,417

Vahşi Kahraman
1970 34 Western Müzik 6.9 7,550
1968 Suç Müzik 7.4 5,090

Sonsuz Uçuş
1965 29 Macera Müzik 7.6 17,593

Kumarbazlar Kralı
1965 29 Dram Müzik 7.3 13,717
1955 Dram Müzik 8.0 4,439
1954 Aksiyon Müzik 8.5 1,454
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019