Giriş Kayıt
Cliff Eidelman

Cliff Eidelman (54)


Müzisyen, Müzisyen

Cliff Eidelman, 05 Aralık 1964 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009), Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke (1991), Gezgin Pantolon Kardeşliği (2005), İtalya'da Aşk (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1964
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Mucize
2012 48 Biyografi Müzik 6.5 17,431

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 45 Komedi Müzik
Müzik
6.4 148,679
2006 42 Dram Müzik 6.2 926

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 41 Komedi Müzik 6.5 50,177

İhanet Oyunu
2005 41 Komedi Müzik
Müzik
5.1 895

İtalya'da Aşk
2003 39 Macera Müzik
Müzik
5.5 32,673

Amerikan Rapsodi
2001 37 Dram Müzik
Müzik
6.8 3,605
2001 37 Belgesel Müzik 7.5 143

Umut Çicekleri
2000 36 Dram Müzik
Müzik
7.2 5,840
1999 35 Suç Müzik
Müzik
6.3 1,460

Annem Uğruna
1998 34 Dram Müzik
Müzik
7.0 10,555
1998 34 Aksiyon Müzik 6.4 1,335

Özgür Willy 3
1997 33 Aile Müzik
Müzik
4.7 8,429

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 33 Komedi Müzik
Müzik
5.4 7,790

Duvarların Dili Olsa
1996 32 Dram Müzik 7.1 3,681

Bağlılık Yemini
1995 31 Komedi Müzik
Müzik
6.8 24,027

Kız Arkadaşım 2
1994 30 Komedi Müzik 5.2 16,910
1994 30 Dram Müzik 6.3 4,702
1993 29 Fantastik Müzik 5.1 7,110

Vahşi Yürek
1993 29 Dram Müzik
Müzik
6.8 11,687
1992 28 Komedi Müzik
Müzik
6.1 11,243

Keşif
1992 28 Macera Müzik
Müzik
4.4 2,582

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 27 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 64,172
1991 27 Komedi Müzik
Müzik
5.8 7,026

Çılgınlar
1990 26 Komedi Müzik
Müzik
5.9 3,841
1989 25 Komedi Müzik 3.6 160
1989 25 Biyografi Müzik 6.9 1,993
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019