Giriş Kayıt
Alexandre Desplat

Alexandre Desplat (57)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alexandre Michel Gerard Desplat, 23 Ağustos 1961 Paris, Île-de-Fransa, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Dominique Lemonnier ile evlendi.

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011), Büyük Budapeşte Oteli (2014), Yapay Oyun (2014), Zoraki Kral (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexandre Michel Gerard Desplat
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Paris, Île-de-Fransa, Fransa
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 Animasyon Müzik    

Sisters Biraderler
2018 57 Macera Müzik 7.0 20,188
2018 57 Biyografi Müzik 6.5 17,925

Köpek Adası
2018 57 Animasyon Müzik 7.9 96,220
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,184

12 Gün
2017 56 Belgesel Müzik 7.1 307

Suyun Sesi
2017 56 Macera Müzik
Müzik
7.3 289,170
2017 56 Suç Müzik 5.6 29,829
2017 56 Müzik 6.3 189

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 56 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 134,738

Gerçek Bir Hikâyeden Uyarlanmıştır
2017 56 Komedi Müzik 5.7 3,190
2016 55 Belgesel Oyuncu 7.5 3,031

Derinliklere Yolculuk
2016 55 Macera Müzik 6.6 3,957
2016 55 Dram Müzik 6.9 2,217

Florence
2016 55 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 43,932

Pastoral Amerika
2016 55 Suç Müzik
Müzik
6.1 12,484

Hayat Işığım
2016 55 Dram Müzik 7.2 44,689

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 55 Animasyon Müzik 6.5 157,025
2016 Dram Müzik 6.9 3,808
2016 55 Belgesel Müzik 6.3 119
2016 55 Biyografi Müzik 6.4 5,924
2016 55 Oyuncu 7.0 749

Danimarkalı Kız
2015 54 Biyografi Müzik 7.1 143,077

Diren!
2015 54 Biyografi Müzik 6.9 33,504

Her Şey Güzel Olacak
2015 54 Dram Müzik 5.5 5,383
2015 54 Dram Müzik 6.8 477
2015 54 Dram Müzik
Müzik
6.4 23,421
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753

Boyun Eğmez
2014 53 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 128,126

Yapay Oyun
2014 53 Biyografi Müzik 8.0 606,103
2014 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 341,952

Büyük Budapeşte Oteli
2014 53 Macera Müzik
Müzik
8.1 620,631

Hazine Avcıları
2014 53 Dram Oyuncu
Müzik
Müzik
6.1 116,292
2014 53 Kısa Metraj Müzik 8.5 647

Suç Şehri
2013 52 Suç Müzik 6.7 16,394

Umudun Peşinde
2013 52 Biyografi Müzik
Müzik
7.6 87,772
2013 52 Dram Müzik 6.8 929
2013 52 Dram Müzik 6.8 907

Kürklü Venüs
2013 52 Dram Müzik 7.2 15,552
2013 52 Oyuncu 7.4 3,000

Pas ve Kemik
2012 51 Dram Müzik 7.5 58,105

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 51 Dram Müzik
Müzik
7.4 246,937

Efsane Beşli
2012 51 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 143,172

Operasyon: Argo
2012 51 Dram Müzik
Müzik
7.7 527,728

Bahse Var Mısın?
2012 51 Komedi 4.8 10,383

Yükselen Ay Krallığı
2012 51 Macera Müzik 7.8 287,218

Gerçeklik
2012 51 Komedi Müzik 6.8 4,487
2012 51 Kısa Metraj Müzik 6.3 850

Benim Yolum
2012 51 Biyografi Müzik 6.9 2,448
2012 51 Dram Müzik 6.6 4,699

Acımasız Tanrı
2011 50 Komedi Müzik
Müzik
7.2 110,115

Hayat Ağacı
2011 50 Dram Müzik
Müzik
6.8 154,698

Zirveye Giden Yol
2011 50 Dram Müzik
Müzik
7.1 205,938
2011 50 Belgesel Müzik
Müzik
7.2 955

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 50 Macera Müzik
Müzik
8.1 678,081

Daha İyi Bir Hayat
2011 50 Dram Müzik
Müzik
7.2 14,495

Kuyucunun Kızı
2011 50 Dram Müzik 7.0 3,418

Tehlikeli Miras 2
2011 50 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 7,020

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 50 Macera Müzik
Müzik
6.9 92,334

Zoraki Kral
2010 49 Biyografi Müzik
Müzik
8.0 584,738

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 49 Macera Müzik
Müzik
7.7 415,220
2010 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 3,975
2010 49 Komedi Müzik
Müzik
6.2 19,222

Hayalet Yazar
2010 49 Suç Müzik
Müzik
7.2 147,079

Yaman Tilki
2009 48 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 173,487

Aşkım
2009 48 Komedi Müzik
Müzik
6.2 9,860

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 48 Macera Müzik
Müzik
4.7 245,445

Coco Chanel'den Önce
2009 48 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 36,071
2009 48 Biyografi Müzik 7.0 94,748

Suç Ordusu
2009 48 Dram Müzik
Müzik
6.7 2,839

Yeraltı Peygamberi
2009 48 Suç Müzik
Müzik
7.9 87,330
2009 48 Belgesel Oyuncu 8.0 113
2009 Oyuncu 8.0 2,170

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 47 Dram Müzik
Müzik
7.8 531,207

Tehlikeli Miras
2008 47 Macera Müzik
Müzik
6.5 12,537
2008 47 Dram Müzik 5.9 3,546

İçimizdeki Düşman
2007 46 Dram Müzik 6.9 3,044

Sihirli Oyuncakçı
2007 46 Komedi Müzik
Müzik
6.2 39,811

Altın Pusula
2007 46 Macera Müzik
Müzik
6.1 165,816

Dikkat Şehvet
2007 46 Dram Müzik
Müzik
7.6 34,233

Yeni Ailem
2007 46 Dram Müzik 6.6 710

Şantör
2006 45 Dram Müzik 6.5 2,053

Kraliçe
2006 45 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 96,787

Duvak
2006 45 Dram Müzik
Müzik
7.5 84,872
2006 45 Suç Müzik
Müzik
5.8 53,445

Dublör
2006 45 Komedi Müzik 6.6 9,125

Kaçamak
2006 45 Komedi Müzik 6.4 5,669
2005 44 Macera Müzik 6.5 48,949
2005 44 Dram Müzik 6.9 119,487

Öfkeli Aşıklar
2005 44 Komedi Müzik
Müzik
6.9 20,381

Rehine
2005 44 Suç Müzik
Müzik
6.6 101,592

Kalbim Bir An Durdu
2005 44 Aksiyon Müzik 7.3 17,519

Korsikalı
2004 43 Aksiyon Müzik 5.8 3,354

Doğum
2004 43 Dram Müzik
Müzik
6.1 32,607

İnci Küpeli Kız
2003 42 Biyografi Müzik 6.9 67,520
2003 42 Dram Müzik 5.8 142
2003 42 Dram Müzik 6.6 203
2003 42 Gerilim Müzik 5.2 254
2003 42 Dram Müzik 6.2 511

Sessizlik Yemini
2003 42 Dram Müzik 5.8 885

Kahkaha ve Ceza
2003 42 Komedi Müzik 5.8 896

11 Eylül
2002 41 Dram Müzik 7.0 5,198

Katiller Yuvası
2002 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 5,072

Dudaklarımı Oku
2001 40 Suç Müzik 7.4 12,408
2001 Aksiyon Müzik 5.3 28
2001 40 Dram Müzik
Müzik
5.5 330
2001 40 Komedi Müzik 6.4 723

Lujin Savunması
2000 39 Dram Müzik
Müzik
6.9 4,036
1999 38 Aile Müzik 5.4 182

Muhteşem İkili
1998 37 Aksiyon Müzik 5.8 2,150
1998 37 Komedi Müzik
Müzik
6.2 1,538
1996 35 Komedi Müzik
Müzik
6.4 594

Sahte Kahraman
1996 35 Dram Müzik 7.3 2,433
1996 35 Gerilim Müzik
Müzik
5.8 240
1995 34 Komedi Müzik 6.3 81
1995 34 Dram Müzik
Müzik
4.8 737
1994 33 Dram Müzik
Müzik
6.7 954
1993 32 Suç Müzik 6.8 1,743
1992 31 Romantik Müzik 7.0 177
1991 30 Komedi Oyuncu 5.6 733
- Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019