Giriş Kayıt
Ken Darby

Ken Darby (82)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Kenneth Lorin Darby, 13 Mayıs 1909 Hebron, Nebraska, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Unutamadığım Aşk (1957), Kral ve Ben (1956), Batının Zaferi (1962), Arzın Merkezine Seyahat (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Ken Darby, 24 Ocak 1992 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kenneth Lorin Darby
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1909
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 1992
Doğum Yeri: Hebron, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Ken Darby Chorus | Kenneth Darby | The Ken Darby S
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Belgesel 7.6 1,233
1969 60 Komedi Müzik 5.6 443
1968 59 Animasyon Müzik 7.6 70
1968 59 Aile Müzik 6.2 2,951
1967 58 Macera Müzik 6.7 5,372
1965 56 Biyografi Müzik 6.6 7,616

Batının Zaferi
1962 53 Western Müzik 7.1 16,435
1962 53 Müzikal Müzik 6.0 919
1961 Western Müzik 7.7 562
1961 52 Komedi Müzik 7.0 2,111
1960 51 Dram Müzik 7.8 8,983
1959 50 Dram Müzik 7.3 1,336

Arzın Merkezine Seyahat
1959 50 Macera Müzik 7.1 13,435
1958 49 Müzikal Müzik 6.9 7,069
1957 48 Komedi Müzik 7.3 6,854

Üç Ruhlu Kadın
1957 48 Dram Müzik 7.2 6,441

Unutamadığım Aşk
1957 48 Dram Müzik 7.6 24,943
1957 48 Komedi Müzik 7.1 2,677
1956 47 Dram Müzik 6.8 5,162

Umutsuz Aşk
1956 47 Western Müzik 6.2 3,126

Kral ve Ben
1956 47 Dram Müzik 7.5 21,513

Otobüs Durağı
1956 47 Komedi Müzik 6.6 9,533

Dünya Güzeli
1956 47 Komedi Müzik 6.9 2,688
1955 46 Müzikal Müzik 6.7 3,072
1955 46 Biyografi Müzik 6.5 695
1955 46 Suç Müzik 6.9 2,456
1955 46 Macera Müzik 6.3 961
1955 46 Biyografi Müzik 7.2 847

Firavunun Gözdesi
1954 45 Dram Müzik 6.6 3,039

Sahne Işıkları
1954 45 Komedi Müzik 6.5 4,831

Aşk Çesmesi
1954 45 Dram Müzik 6.3 2,684

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 45 Aksiyon Müzik 6.7 9,069
1954 Aksiyon Müzik 8.6 1,368

Kaplanların Pençesinde
1954 45 Aksiyon Müzik 6.7 2,827

Zincirli Köle
1953 44 Dram Müzik 6.8 7,859
1953 44 Komedi Müzik 7.0 987
1952 43 Biyografi Müzik 7.3 704

Son Yaprak
1952 43 Dram Müzik 7.3 1,749
1952 43 Biyografi Müzik 7.0 1,072
1950 41 Dram Müzik 6.3 381
1949 40 Komedi Müzik 5.5 130
1949 40 Animasyon Müzik 7.1 10,362
1949 40 Aksiyon Müzik 7.4 670
1948 39 Animasyon Müzik 6.5 3,856
1946 37 Animasyon Müzik 6.4 2,981
1946 37 Animasyon Müzik 7.3 9,785
1944 35 Müzikal Müzik 6.1 412
1943 34 Komedi Müzik 6.0 501
1942 33 Müzikal Oyuncu 7.2 2,622
1941 32 Komedi Oyuncu 6.4 1,266
1940 31 Western Oyuncu 6.6 86

Oz Büyücüsü
1939 30 Macera Oyuncu
Müzik
8.0 341,004
1939 30 Komedi Müzik 6.9 4,970
1939 30 Dram Oyuncu 5.8 156
1939 30 Komedi Oyuncu 6.7 465
1938 29 Dram Oyuncu 7.0 1,686
1934 25 Komedi Oyuncu 6.3 641
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018