Giriş Kayıt
Ken Darby

Ken Darby (82)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Kenneth Lorin Darby, 13 Mayıs 1909 Hebron, Nebraska, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Unutamadığım Aşk (1957), Kral ve Ben (1956), Batının Zaferi (1962), Arzın Merkezine Seyahat (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Ken Darby, 24 Ocak 1992 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kenneth Lorin Darby
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1909
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 1992
Doğum Yeri: Hebron, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Ken Darby Chorus | Kenneth Darby | The Ken Darby S
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Belgesel 7.6 1,260
1969 60 Komedi Müzik 5.6 446
1968 59 Animasyon Müzik 7.6 73
1968 59 Aile Müzik 6.2 2,968
1967 58 Macera Müzik 6.7 5,425
1965 56 Biyografi Müzik 6.6 7,745

Batının Zaferi
1962 53 Western Müzik 7.1 16,606
1962 53 Müzikal Müzik 6.1 932
1961 Western Müzik 7.7 573
1961 52 Komedi Müzik 7.0 2,139
1960 51 Dram Müzik 7.8 9,048
1959 50 Dram Müzik 7.3 1,351

Arzın Merkezine Seyahat
1959 50 Macera Müzik 7.1 13,652
1958 49 Müzikal Müzik 6.9 7,123
1957 48 Komedi Müzik 7.3 6,968

Üç Ruhlu Kadın
1957 48 Dram Müzik 7.2 6,491

Unutamadığım Aşk
1957 48 Dram Müzik 7.6 25,186
1957 48 Komedi Müzik 7.1 2,719
1956 47 Dram Müzik 6.8 5,206

Umutsuz Aşk
1956 47 Western Müzik 6.2 3,178

Kral ve Ben
1956 47 Dram Müzik 7.5 21,732

Otobüs Durağı
1956 47 Komedi Müzik 6.6 9,645

Dünya Güzeli
1956 47 Komedi Müzik 6.9 2,726
1955 46 Müzikal Müzik 6.7 3,098
1955 46 Biyografi Müzik 6.5 706
1955 46 Suç Müzik 6.9 2,491
1955 46 Macera Müzik 6.3 987
1955 46 Biyografi Müzik 7.2 857

Firavunun Gözdesi
1954 45 Dram Müzik 6.6 3,094

Sahne Işıkları
1954 45 Komedi Müzik 6.5 4,900

Aşk Çesmesi
1954 45 Dram Müzik 6.3 2,693

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 45 Aksiyon Müzik 6.7 9,181
1954 Aksiyon Müzik 8.6 1,399

Kaplanların Pençesinde
1954 45 Aksiyon Müzik 6.7 2,902

Zincirli Köle
1953 44 Dram Müzik 6.8 7,940
1953 44 Komedi Müzik 7.0 1,029
1952 43 Biyografi Müzik 7.3 711

Son Yaprak
1952 43 Dram Müzik 7.3 1,850
1952 43 Biyografi Müzik 7.0 1,084
1950 41 Dram Müzik 6.3 383
1949 40 Komedi Müzik 5.5 130
1949 40 Animasyon Müzik 7.1 10,536
1949 40 Aksiyon Müzik 7.4 680
1948 39 Animasyon Müzik 6.5 3,910
1946 37 Animasyon Müzik 6.4 3,043
1946 37 Animasyon Müzik 7.3 9,902
1944 35 Müzikal Müzik 6.1 416
1943 34 Komedi Müzik 6.0 509
1942 33 Müzikal Oyuncu 7.2 2,654
1941 32 Komedi Oyuncu 6.4 1,278
1940 31 Western Oyuncu 6.6 91

Oz Büyücüsü
1939 30 Macera Oyuncu
Müzik
8.0 344,904
1939 30 Komedi Müzik 6.9 5,030
1939 30 Dram Oyuncu 5.8 170
1939 30 Komedi Oyuncu 6.7 475
1938 29 Dram Oyuncu 7.0 1,706
1934 25 Komedi Oyuncu 6.3 648
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019