Giriş Kayıt
Terence Blanchard

Terence Blanchard (62)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Terence Oliver Blanchard, 13 Mart 1962 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

İçerideki Adam (2006), Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), 25. Saat (2002), Malcolm X (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Terence Oliver Blanchard
Doğum Tarihi: 13 Mart 1962
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Oyuncu 8.5 245

Kadın Kral
2022 60 Aksiyon Müzik 6.9 71,653
2022 60 Komedi Müzik 5.9 7,510
2021 Dram Müzik 7.4 3,653
2021 Belgesel Müzik    
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949

Miami'de Bir Gece
2020 58 Dram Müzik 7.2 23,432
2020 Suç Müzik 7.6 28,526
2020 58 Macera Müzik 6.5 54,879
2020 58 Belgesel Müzik 6.8 43
2020 58 Dram Müzik 6.2 15,919
2019 57 Aksiyon Müzik 6.7 30,392

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 56 Biyografi Müzik 7.5 288,984
2016 54 Komedi Müzik 5.8 7,999
2015 53 Komedi Müzik 5.9 10,643
2015 53 Belgesel Oyuncu 6.8 53

Siyah ya da Beyaz
2014 52 Dram Müzik 6.6 13,836
2012 50 Gizem Müzik
Müzik
6.6 1,274

Kırmızı Kuyruklar
2012 50 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 37,069
2011 Aksiyon Müzik 6.4 329
2010 48 Aksiyon Müzik 6.1 20,432
2010 Belgesel Müzik 7.6 574

Doğru Hamle
2010 48 Komedi Oyuncu 5.9 15,560
2010 Dram Oyuncu 8.3 15,801
2009 47 Belgesel Oyuncu 7.6 54

Aşkın Müziği
2008 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 22,982
2008 46 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 19,137

Konuş Benimle
2007 45 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 10,245

Kim Bu Jackson Pollock?
2006 44 Belgesel Müzik 7.0 1,288
2006 Belgesel Oyuncu
Müzik
8.5 4,788

İçerideki Adam
2006 44 Suç Müzik
Müzik
7.6 395,071

Ölümüne
2006 44 Aksiyon Müzik 5.8 10,468

Görünmez Çocuklar
2005 43 Dram Müzik 7.4 4,268
2005 43 Dram Müzik 4.2 179
2005 43 Dram Müzik 6.4 3,025
2004 42 Komedi Müzik
Müzik
5.3 8,198
2004 42 Dram Müzik 6.3 3,205

Hesaplaşma
2002 40 Suç Müzik
Müzik
6.6 23,924

25. Saat
2002 40 Suç Müzik 7.6 184,158

Berber Dükkanı
2002 40 Komedi Müzik
Müzik
6.3 33,401

Salton Denizi
2002 40 Suç Müzik 7.0 31,935

Tanıdığım İnsanlar
2002 40 Suç Müzik
Müzik
5.4 11,727

Günahkar
2001 39 Dram Müzik
Müzik
6.0 59,506
2001 39 Dram Müzik 2.4 24,035
2001 39 Suç Müzik
Müzik
5.8 8,109
2000 38 Komedi Müzik
Müzik
6.7 12,259

Jane Hakkındaki Gerçekler
2000 38 Dram Müzik 6.6 2,604
2000 38 Dram Müzik
Müzik
7.2 23,973

Gelecek Cuma
2000 38 Komedi Müzik
Müzik
6.1 43,792

Gerçeğin Peşinde
1999 37 Dram Müzik 5.3 23,289
1999 37 Suç Müzik
Müzik
6.7 41,102
1998 36 Biyografi Müzik 6.9 49,916
1997 35 Romantik Müzik 4.8 2,991

Eve'nin Sırrı
1997 35 Dram Müzik 7.2 11,497
1997 35 Belgesel Müzik
Müzik
7.8 3,548

İlk Korku
1996 34 Suç Müzik 7.7 244,607
1996 34 Dram Müzik
Müzik
6.9 5,999

Köşe Başındakiler
1995 33 Dram Müzik 6.9 23,414
1994 32 Komedi Müzik
Müzik
7.0 11,222
1994 32 Biyografi Müzik 6.6 6,523
1994 32 Gerilim Müzik 5.4 2,054
1993 31 Gerilim Müzik 5.8 4,836
1992 30 Biyografi Müzik
Oyuncu
Müzik
7.7 101,393
1992 30 Komedi Müzik 6.2 26,669
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,890

Orman Ateşi
1991 29 Dram Müzik
6.6 19,538

İki Kadın Arasında
1990 28 Dram Müzik
Çeşitli
6.7 13,539

Doğruyu Seç
1989 27 Dram Müzik 8.0 111,483
1988 26 Komedi Müzik 6.1 7,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024