Giriş Kayıt
Richard Addinsell

Richard Addinsell (73)


Müzisyen, Müzisyen

Richard Stewart Addinsell, 13 Ocak 1904 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Scrooge (1951), Prens ve Şovkızı (1957), Ben Çağırmadım (1945), Kapri Aşıkları (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Addinsell, 15 Kasım 1977 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Stewart Addinsell
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1904
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1977
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Richard Addinsel
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 61 Dram Müzik 6.7 697
1962 58 Macera Müzik 6.5 2,087

Toreadorların Valsi
1962 58 Komedi Müzik 5.8 741

Roma'da Bahar
1961 57 Dram Müzik 6.4 2,967
1961 57 Komedi Müzik 6.7 590
1960 Dram Müzik 8.4 66

Kırmızı Şövalye
1958 54 Dram Müzik 7.1 1,601

Prens ve Şovkızı
1957 53 Komedi Müzik 6.4 9,107
1957 53 Komedi Müzik 7.1 1,941
1954 50 Biyografi Müzik 6.4 1,731
1953 49 Macera Müzik 5.6 762
1951 47 Komedi Müzik 6.9 598
1951 47 Dram Müzik 7.1 518
1951 47 Dram Müzik 8.1 25,641
1950 46 Aksiyon Müzik 6.0 616

Gök Bayrak
1950 46 Macera Müzik 6.2 2,441
1950 Dram Müzik 7.8 177

Kapri Aşıkları
1949 45 Suç Müzik 6.2 8,001
1949 45 Dram Müzik 7.3 3,000
1945 41 Belgesel Müzik 7.0 747

Ben Çağırmadım
1945 41 Komedi Müzik 7.0 7,856
1942 38 Dram Müzik 5.4 238
1941 37 Dram Müzik 6.2 510
1941 37 Dram Müzik 5.8 90
1941 37 Dram Müzik 6.6 598
1940 36 Gizem Müzik 7.3 5,217
1940 36 Macera Müzik 6.9 1,334
1939 35 Komedi Müzik 6.2 700
1939 35 Dram Müzik 7.9 11,480
1937 33 Macera Müzik 6.5 1,964
1937 33 Macera Müzik 6.2 1,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024