Giriş Kayıt
Dick Pope

Dick Pope


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Dick Pope, Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Sihirbaz (2006), Efsane (2015), Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Sırlar Ve Yalanlar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Richard Pope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 155

Efsane
2015 Biyografi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.0 129,595
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 72
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Bay Turner
2014 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.8 21,338
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 15,968
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.2 127
2012 Belgesel Oyuncu 7.7 11,328

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 52,403
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 3,882
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.3 23,845

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 9,365
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 23,083
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.2 55

Daima Mutlu
2008 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.0 34,954
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 1,681
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Yılın Başkanı
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 28,308

Sihirbaz
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 329,492

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kameraman 6.9 326,448

Hemşire
2004 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.7 21,530
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 10,522

Ya Hep Ya Hiç
2002 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.6 8,774
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 179,976
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 8,647

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 29,545

Karmakarışık
1999 Biyografi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.4 10,112
1999 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 838

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Kameraman 7.0 93,570
1998 Dram Kameraman 7.8 2,105

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 17,791
1997 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 2,708

Profesyonel Kızlar
1997 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.2 4,159

Sırlar Ve Yalanlar
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 32,337

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Görüntü Yönetmeni    

Müthiş Serüven
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 2,155

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 404

Çıplak
1993 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.9 28,525

Gizli Bahçe
1993 Dram Kameraman 7.3 32,305
1992 Kısa Metraj Kameraman
Görüntü Yönetmeni
   

Hayat Tatlıdır
1990 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.5 6,301
1990 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.0 5,744

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Kameraman 7.3 2,795
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 355

1984
1984 Dram Kameraman 7.2 57,723
1981 Korku Kameraman 3.6 2,020
1981 Belgesel Kameraman 8.1 607
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018