Giriş Kayıt
Dick Pope

Dick Pope


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Dick Pope, Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Sihirbaz (2006), Efsane (2015), Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Sırlar Ve Yalanlar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Richard Pope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 735

Efsane
2015 Biyografi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.0 131,529
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 227
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,497

Bay Turner
2014 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.8 21,966
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 16,602
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.2 141
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 12,276

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 52,620
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 4,287
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,345

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.3 25,793

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 10,101
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 23,218
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.1 59

Daima Mutlu
2008 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.0 35,348
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 1,788
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 9

Yılın Başkanı
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 29,921

Sihirbaz
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 331,291

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kameraman 6.9 328,643

Hemşire
2004 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.7 21,975
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 10,581

Ya Hep Ya Hiç
2002 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.6 8,982
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 180,939
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 9,109

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 29,711

Karmakarışık
1999 Biyografi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.4 10,834
1999 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 910

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Kameraman 7.0 93,958
1998 Dram Kameraman 7.8 3,240

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 17,958
1997 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 2,787

Profesyonel Kızlar
1997 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.2 4,555

Sırlar Ve Yalanlar
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 32,755

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 568

Müthiş Serüven
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 2,357

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 434

Çıplak
1993 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.9 28,873

Gizli Bahçe
1993 Dram Kameraman 7.3 32,459
1992 Kısa Metraj Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.2 911

Hayat Tatlıdır
1990 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.5 7,639
1990 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.0 5,935

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Kameraman 7.3 3,079
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 397

1984
1984 Dram Kameraman 7.2 58,173
1981 Korku Kameraman 3.7 2,327
1981 Belgesel Kameraman 8.0 660
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018