Giriş Kayıt
Phil Parmet

Phil Parmet (76)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Philip Alan Parmet, 07 Mart 1942 doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Deh (2007), Cadılar Bayramı (2007), Dört Oda (1995), Vahşet Çetesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Alan Parmet
Doğum Tarihi: 07 Mart 1942
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 73 Macera Görüntü Yönetmeni 5.0 1,323
2014 72 Korku Görüntü Yönetmeni 5.7 10,523

Balta 3
2013 71 Komedi 5.7 7,155

Kurşunlar Arasında
2012 70 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 12,917
2012 70 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.5 268

Suikast Oyunları
2011 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.2 15,413
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 21,344

Oda Arkadaşım
2011 69 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 32,353

Geri Sayım
2011 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 3,042
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 66
2010 68 Suç 4.4 2,242
2009 67 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 2,166
2009 67 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
6.1 1,197
2008 66 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 33
2008 66 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 6,826

Cadılar Bayramı
2007 65 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 100,509
2007 65 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.0 2,144

Deh
2007 65 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 167,457

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 64 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 3,140

Vahşet Çetesi
2005 63 Korku Görüntü Yönetmeni 6.9 84,598

Gençlik Ateşi
2005 63 Suç Kameraman 5.5 17,273
2005 63 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 491

Yalnız Jim
2005 63 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 7,321
2005 63 Belgesel Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
6.5 213
2003 61 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 1,091
2002 60 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.5 2,851
2002 60 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,109
2002 60 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,142

Hayvan Fabrikası
2000 58 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 11,717
1999 57 Gizem Görüntü Yönetmeni 5.0 5,106
1996 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,562

Dört Oda
1995 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 88,348
1994 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
3.4 650
1994 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 531
1993 51 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.6 230
1992 50 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 2,237

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 49 Komedi Kameraman 4.9 36,428
1990 48 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 221
1990 48 Belgesel Kameraman 7.9 677
1983 41 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 72
1976 34 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 6,902
1976 34 Belgesel Kameraman 8.3 4,140
1975 33 Komedi Kameraman 5.6 156
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018