Giriş Kayıt
Phil Parmet

Phil Parmet (76)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Philip Alan Parmet, 07 Mart 1942 doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

Deh (2007), Cadılar Bayramı (2007), Dört Oda (1995), Vahşet Çetesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Alan Parmet
Doğum Tarihi: 07 Mart 1942
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 73 Macera Görüntü Yönetmeni 5.0 1,314
2014 72 Korku Görüntü Yönetmeni 5.7 10,423

Balta 3
2013 71 Komedi 5.7 7,053

Kurşunlar Arasında
2012 70 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 12,839
2012 70 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.5 265

Suikast Oyunları
2011 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.2 15,333
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 21,262

Oda Arkadaşım
2011 69 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 32,167

Geri Sayım
2011 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 3,023
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 66
2010 68 Suç 4.4 2,219
2009 67 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 2,153
2009 67 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
6.1 1,195
2008 66 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 33
2008 66 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 6,763

Cadılar Bayramı
2007 65 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 98,214
2007 65 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.0 2,119

Deh
2007 65 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 166,818

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 64 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 3,121

Vahşet Çetesi
2005 63 Korku Görüntü Yönetmeni 6.9 84,057

Gençlik Ateşi
2005 63 Suç Kameraman 5.5 17,202
2005 63 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 491

Yalnız Jim
2005 63 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 7,276
2005 63 Belgesel Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
6.5 209
2003 61 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 1,089
2002 60 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.5 2,842
2002 60 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,070
2002 60 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 1,137

Hayvan Fabrikası
2000 58 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 11,674
1999 57 Gizem Görüntü Yönetmeni 5.0 5,106
1996 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,545

Dört Oda
1995 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 87,771
1994 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
3.4 645
1994 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 526
1993 51 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.6 229
1992 50 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 2,207

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 49 Komedi Kameraman 4.9 35,976
1990 48 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 220
1990 48 Belgesel Kameraman 7.9 671
1983 41 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.2 69
1976 34 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 6,830
1976 34 Belgesel Kameraman 8.3 4,093
1975 33 Komedi Kameraman 5.6 153
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018