Giriş Kayıt
Loyal Griggs

Loyal Griggs (71)


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt, Kameraman, Özel Efekt

Loyal Allen Griggs, 15 Ağustos 1906 Michigan, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, görsel efekt, kameraman, Özel efekt.

On Emir (1956), Vadiler Aslanı (1953), Eğlenceler Oteli (1954), Tehlikeli Yol (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Loyal Griggs, 06 Mayıs 1978 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Loyal Allen Griggs
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1906
Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Michigan, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Havaalanı
1970 64 Dram Kameraman 6.6 15,160

Kara Şerif
1970 64 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 706

Altın Avcıları
1969 63 Komedi Kameraman 6.7 10,556
1967 61 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 768

Gıdıkla Beni
1965 59 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 1,090
1965 59 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 1,189

Tehlikeli Yol
1965 59 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 7,069
1965 59 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.6 7,388

Paris Tatili
1963 57 Komedi Kameraman 6.0 915
1963 57 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 471

Kizlar arasinda
1962 56 Müzikal Görüntü Yönetmeni 5.6 2,182
1962 56 Müzikal Kameraman 5.1 217
1961 55 Suç Görüntü Yönetmeni 6.1 111
1961 55 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 31

Tatlı Nağmeler
1960 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 2,377
1960 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 823
1959 53 Western Görüntü Yönetmeni 6.7 483

Ölüm Korkusu
1958 52 Gizem Kameraman 8.3 304,056
1958 52 Macera Görüntü Yönetmeni 6.7 252

Korsan
1958 52 Macera Görüntü Yönetmeni 6.6 1,694
1957 51 Biyografi Görüntü Yönetmeni 5.1 198
1957 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 462

Teneke Yıldız
1957 51 Western Görüntü Yönetmeni 7.4 3,967
1956 50 Western Görüntü Yönetmeni 6.4 782

On Emir
1956 50 Macera Görüntü Yönetmeni 7.9 55,256

Benim 3 melegim
1955 49 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 6,828

İntikam Geçidi
1954 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,637

Vahşi Vadiler Kraliçesi
1954 48 Macera Kameraman 6.9 2,950

Toko-ri Köprüleri
1954 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 4,607
1954 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 543

Eğlenceler Oteli
1954 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 25,461

Vadiler Aslanı
1953 47 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 32,291
1952 46 Komedi Kameraman 6.8 3,887

Çıldırtan Takip
1952 46 Kara Film Kameraman 7.6 3,798
1952 46 Dram Görsel Efekt 5.6 419
1951 45 Western Görüntü Yönetmeni 5.9 279

İnsanlık Suçu
1951 45 Dram Görsel Efekt 7.8 17,374
1951 45 Suç Görsel Efekt 7.6 5,985
1951 45 Western Görüntü Yönetmeni 6.0 95
1950 44 Kara Film Görsel Efekt 7.3 1,314
1947 41 Macera Görsel Efekt 6.7 793
1947 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 227
1947 41 Komedi Kameraman 6.9 2,224
1946 40 Komedi Kameraman 6.6 996
1946 40 Komedi Görsel Efekt 7.1 326
1946 40 Komedi Görsel Efekt 6.1 217

Cehennem Gemisi
1946 40 Dram Görsel Efekt 7.0 296

Günah Çocuğu
1946 40 Dram Görsel Efekt 7.8 1,810
1946 40 Macera Görsel Efekt 7.6 2,511

Yaratılan Adam
1945 39 Dram Görsel Efekt 8.0 27,682

Aşk Mektupları
1945 39 Dram Görsel Efekt 7.2 1,221
1944 38 Dram Görsel Efekt 6.8 699
1941 35 Dram Görsel Efekt 6.3 234
1938 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 279
1938 32 Dram Görsel Efekt 7.0 77
1937 31 Komedi Görsel Efekt 6.2 185
1936 30 Dram Kameraman 7.3 4,357
1933 27 Komedi Görsel Efekt 6.5 89
1933 27 Dram Görsel Efekt 6.3 95
1933 27 Savaş Görsel Efekt 7.1 733

Silahlara Veda
1932 26 Dram Özel Efekt 6.6 3,812
1932 26 Dram Özel Efekt 6.3 195
1929 23 Komedi Kameraman 7.2 1,400
1928 22 Suç Kameraman 8.7 15
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018