Giriş Kayıt
Loyal Griggs

Loyal Griggs (71)


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt, Kameraman, Özel Efekt

Loyal Allen Griggs, 15 Ağustos 1906 Michigan, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, görsel efekt, kameraman, Özel efekt.

On Emir (1956), Vadiler Aslanı (1953), Eğlenceler Oteli (1954), Benim 3 melegim (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Loyal Griggs, 06 Mayıs 1978 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Loyal Allen Griggs
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1906
Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Michigan, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Havaalanı
1970 64 Dram Kameraman 6.6 15,562

Kara Şerif
1970 64 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 801

Altın Avcıları
1969 63 Komedi Kameraman 6.6 10,866
1967 61 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 884

Gıdıkla Beni
1965 59 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 1,213
1965 59 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 1,470

Tehlikeli Yol
1965 59 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 7,207
1965 59 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.6 7,750

Paris Tatili
1963 57 Komedi Kameraman 6.0 1,081
1963 57 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 547

Kizlar arasinda
1962 56 Müzikal Görüntü Yönetmeni 5.6 2,358
1962 56 Müzikal Kameraman 5.1 223
1961 55 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 146
1961 55 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 41

Tatlı Nağmeler
1960 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 2,858
1960 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 974
1959 53 Western Görüntü Yönetmeni 6.7 561

Ölüm Korkusu
1958 52 Gizem Kameraman 8.3 311,848
1958 52 Macera Görüntü Yönetmeni 6.6 312

Korsan
1958 52 Macera Görüntü Yönetmeni 6.6 2,005
1957 51 Biyografi Görüntü Yönetmeni 5.1 220
1957 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 535

Teneke Yıldız
1957 51 Western Görüntü Yönetmeni 7.4 4,325
1956 50 Western Görüntü Yönetmeni 6.4 1,036

On Emir
1956 50 Macera Görüntü Yönetmeni 7.9 56,066

Benim 3 melegim
1955 49 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 7,145

İntikam Geçidi
1954 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 1,887

Vahşi Vadiler Kraliçesi
1954 48 Macera Kameraman 6.8 3,198

Toko-ri Köprüleri
1954 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 4,738
1954 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 605

Eğlenceler Oteli
1954 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 28,132

Vadiler Aslanı
1953 47 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 32,869
1952 46 Komedi Kameraman 6.8 4,043

Çıldırtan Takip
1952 46 Kara Film Kameraman 7.5 4,029
1952 46 Dram Görsel Efekt 5.5 466
1951 45 Western Görüntü Yönetmeni 5.9 354

İnsanlık Suçu
1951 45 Dram Görsel Efekt 7.8 17,687
1951 45 Suç Görsel Efekt 7.6 6,133
1951 45 Western Görüntü Yönetmeni 6.0 128
1950 44 Kara Film Görsel Efekt 7.4 1,970
1947 41 Macera Görsel Efekt 6.7 906
1947 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 289
1947 41 Komedi Kameraman 6.9 2,588
1946 40 Komedi Kameraman 6.5 1,114
1946 40 Komedi Görsel Efekt 7.0 387
1946 40 Komedi Görsel Efekt 6.1 268

Cehennem Gemisi
1946 40 Dram Görsel Efekt 6.9 381

Günah Çocuğu
1946 40 Dram Görsel Efekt 7.8 1,982
1946 40 Macera Görsel Efekt 7.5 2,886

Yaratılan Adam
1945 39 Dram Görsel Efekt 8.0 29,773

Aşk Mektupları
1945 39 Dram Görsel Efekt 7.2 1,312
1944 38 Dram Görsel Efekt 6.8 755
1941 35 Dram Görsel Efekt 6.3 277
1938 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 336
1938 32 Dram Görsel Efekt 6.4 109
1937 31 Komedi Görsel Efekt 6.1 238
1936 30 Dram Kameraman 7.3 4,419
1933 27 Komedi Görsel Efekt 6.0 150
1933 27 Dram Görsel Efekt 6.3 141
1933 27 Savaş Görsel Efekt 7.1 868

Silahlara Veda
1932 26 Dram Özel Efekt 6.5 4,290
1932 26 Dram Özel Efekt 6.4 236
1929 23 Komedi Kameraman 7.2 1,733
1928 22 Suç Kameraman 8.6 16
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019