Giriş Kayıt
Ralf D. Bode

Ralf D. Bode (28)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Ralf Detlef Bode, 31 Mart 1941 Berlin, Almanya doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı, oyuncu.

Buck Amca (1989), Cumartesi Gecesi Ateşi (1977), Don Juan De Marco (1994), Ölüme Kuşanmak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ralf Detlef Bode
Doğum Tarihi: 31 Mart 1941
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Ralph Boda | Ralf Bode
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 2,122

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 14,957
1999 Aile Görüntü Yönetmeni 6.7 4,636
1999 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.4 617
1999 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 776
1998 Dram Kameraman 6.3 1,954
1997 Müzikal Görüntü Yönetmeni 6.5 5,256

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 4,754
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 997
1995 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 8,111
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 196
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 143
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 135
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 126

Don Juan De Marco
1994 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 45,051

Kötü Kızlar
1994 Western Görüntü Yönetmeni 5.1 10,703
1994 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 1,112
1993 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 14,424
1992 Dram Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
6.7 3,279
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 1,250
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 3,469

Buck Amca
1989 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 73,475
1989 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 3,865

Sanık
1988 Suç Görüntü Yönetmeni 7.1 28,026
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 596
1987 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 1,609
1987 Komedi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
5.2 2,651

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 707
1984 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 1,796
1983 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 10,967

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 29,391

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.5 14,776
1979 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 455

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 62,669
1976 Dram Kameraman 8.1 457,140
1974 Belgesel Kameraman 8.3 4,806

Tatmin Olmayanlar
1970 Dram Kameraman 6.9 2,391
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018