Giriş Kayıt
Lucien N. Andriot

Lucien N. Andriot (77)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Lucien N. Andriot, 19 Kasım 1892 Paris, Fransa doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

On Küçük Zenci (1945), The Big Trail (1930), Güneyli (1945), Charlie Chan at the Opera (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1892
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Lucien Adriot | Lucien Andriot | Lucien Androit
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 66 Korku Görüntü Yönetmeni 3.0 268
1955 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 80
1951 59 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 699
1950 58 Suç Görüntü Yönetmeni 6.1 923
1947 55 Macera Görüntü Yönetmeni 5.8 110
1947 55 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 813
1946 54 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 1,360
1946 54 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 1,068

On Küçük Zenci
1945 53 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 10,976

Güneyli
1945 53 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 2,324
1945 53 Aile Kameraman 6.5 267
1943 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 805
1941 49 Western Görüntü Yönetmeni 5.7 100
1941 49 Western Görüntü Yönetmeni 6.7 27
1939 47 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.0 566
1938 46 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 543
1937 45 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 474
1937 45 Müzikal Görüntü Yönetmeni 6.9 466
1936 44 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 1,717
1936 44 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 55

Karyoka
1933 41 Komedi Kameraman 6.7 2,989
1933 41 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 827
1931 39 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 80
1930 38 Macera Görüntü Yönetmeni 7.2 2,944
1930 38 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 11
1925 33 Western Görüntü Yönetmeni 5.7 13
1917 25 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 1,174
1915 23 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 44
1911 19 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018