Giriş Kayıt
Jack Martin Smith

Jack Martin Smith (59)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Jack Martin Smith, 02 Ocak 1911 Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Sonsuz Ölüm (1969), Maymunlar Cehennemi (1968), Cephede Eğlence (1970), Maymunlar Cehennemine Dönüş (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1911
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack M. Smith | Jack Smith
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 703

Hanedan
1981 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 5,685
1977 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 20,259
1976 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 1,171

Böcek
1975 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.2 1,688
1975 Korku Sanat Yönetmeni 6.6 1,382
1974 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 216
1974 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 819
1973 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 1,242

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 5,164

Kovboylar
1972 Western Sanat Yönetmeni 7.0 1,294

Maymunlar Cehenneminden Kaçış
1971 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 28,924

Cephede Eğlence
1970 59 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 62,658
1970 59 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 28,788

Maymunlar Cehennemine Dönüş
1970 59 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 38,379
1970 59 Komedi Sanat Yönetmeni 4.3 2,526

Çıplaklar Vadisi
1970 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 8,939

Zafer Benimdir
1970 59 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 2,064

Cici Kız
1969 58 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 11,869

Sonsuz Ölüm
1969 58 Biyografi Sanat Yönetmeni 8.1 184,381
1969 58 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 343
1968 57 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 3,918

Vahşi Hakikat
1968 57 Suç Sanat Yönetmeni 6.5 2,536

Katil Peşinde
1968 57 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 1,698

Boston Canavarı
1968 57 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 7,220
1968 Western Sanat Yönetmeni 7.3 216
1968 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 7.1 1,820
1968 57 Western Sanat Yönetmeni 4.5 81
1968 57 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 2,872

Plaj Günleri
1968 57 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 220

Maymunlar Cehennemi
1968 57 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 154,508

Son Oyun
1967 56 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,070

Ah Şu Erkekler
1967 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 2,230
1967 56 Suç Sanat Yönetmeni 6.6 2,018

Asi kabadayı
1967 56 Western Sanat Yönetmeni 7.4 10,008

Bebekler Vadisi
1967 56 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 6,507
1967 56 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 7,483
1967 56 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 1,876

Al Capone Öldürüyor
1967 56 Suç Sanat Yönetmeni 6.7 3,099

Müthiş Ajan Flint
1967 56 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 4,668
1966 55 Savaş Sanat Yönetmeni 6.0 96

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 2,524
1966 Western Sanat Yönetmeni 8.2 189
1966 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 2,191

Fantastik Yolculuk
1966 55 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 15,515
1966 55 Western Sanat Yönetmeni 6.9 149
1966 55 Macera Sanat Yönetmeni 6.5 27,231

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 55 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 5,417
1966 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 16,386
1965 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 63
1965 54 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 1,343

Fedailer Treni
1965 54 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 11,621

Acı ve İlham
1965 54 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 5,802
1965 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 5,512

Korkusuzlar
1965 54 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 2,880
1965 54 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,120

Şahane Dul
1964 53 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 3,653
1964 53 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 1,416

Avcı Kader
1964 53 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 1,127
1964 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 2,716
1963 52 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 284

Kleopatra
1963 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 26,031
1963 52 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 4,412
1963 52 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 1,032
1962 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 566
1962 51 Macera Sanat Yönetmeni 5.8 1,007
1962 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 438
1962 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 4,217
1962 51 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.1 943

Yalnız Adam
1961 50 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 1,343

Dehşet Ülkesi
1961 50 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 7,234
1961 50 Macera Sanat Yönetmeni 5.3 232
1961 50 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 5,011
1961 50 Macera Sanat Yönetmeni 5.3 828
1961 50 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 653
1961 50 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 221

Bar Yıldızı
1960 49 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 1,799

Alaska Fedaileri
1960 49 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 6,216
1959 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,533

Barbar Ve Geyşa
1958 47 Macera Sanat Yönetmeni 5.6 1,586

Unutamadığım Aşk
1957 46 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 25,325
1957 46 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 4,686
1957 46 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 1,190
1956 45 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 5,236

Roma'daki Sevgili
1956 45 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 2,952
1956 45 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 255
1956 45 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 818

Tehlikeli Arzular
1956 45 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 6,024
1955 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 1,010
1955 44 Tarihi Sanat Yönetmeni 6.5 788
1954 43 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 1,063
1953 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 485
1953 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 600

Zafer Yarışı
1953 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 739
1953 42 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 2,046
1952 41 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 1,111
1952 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 732
1951 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 4,080
1951 40 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 4,202

Şen Yıldızlar
1950 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 7.2 3,178
1950 39 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 396

Denizciler Geliyor
1949 38 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 14,358
1949 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 2,126

Eğlenceler Perisi
1948 37 Müzikal Sanat Yönetmeni 7.5 7,532

Korsan Aşkı
1948 37 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 3,904
1945 34 Fantastik Sanat Yönetmeni 6.1 756

Güzeller Revüsü
1945 34 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 2,597

St. Louis'de Buluşalım
1944 33 Aile Sanat Yönetmeni 7.6 18,053
1944 33 Dram Sanat Bölümü 7.5 4,812
1943 32 Romantik Sanat Bölümü 6.4 484

Oz Büyücüsü
1939 28 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
8.0 347,141
1937 26 Komedi Sanat Bölümü 6.9 817
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019