Giriş Kayıt
Owen Wilson

Owen Wilson (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Owen Cunningham Wilson, 18 Kasım 1968 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Paris'te Gece Yarısı (2011), Davetsiz Çapkınlar (2005), Zırtapoz (2001), Suda Yaşam (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Owen Cunningham Wilson
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1968
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Owen C. Wilson
Takma İsmi: O
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
8.6 (76 Oy)
  • Currently 171.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    

Baban Kim?
2017 49 Komedi Oyuncu 5.4 10,551

Mucize
2017 49 Dram Oyuncu 8.0 87,799

Arabalar 3
2017 49 Animasyon Oyuncu 6.8 50,382
2017 49 Komedi Oyuncu 6.5 1,495

Aptallar Çetesi
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 41,956
2016 48 Komedi Oyuncu 4.7 57,297
2016 48 Belgesel Oyuncu 7.2 712

Kaçış Yok
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,850
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,771
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 46 Komedi Oyuncu 6.1 21,255

Gizli Kusur
2014 46 Komedi Oyuncu 6.7 78,688

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 46 Macera Oyuncu 6.2 85,897

Büyük Budapeşte Oteli
2014 46 Macera Oyuncu 8.1 601,152
2014 46 Animasyon Oyuncu 4.1 321
2013 45 Komedi Oyuncu 5.3 13,690

Kahraman İkili
2013 45 Animasyon Oyuncu 5.9 19,521

Genç Çıraklar
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 175,319

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 109
2013 45 Komedi Oyuncu    
2013 45 Belgesel Oyuncu 7.1 118

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 44 Belgesel Oyuncu 7.7 3,962

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,699
2012 Oyuncu 7.2 549
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 4,711
2011 43 Komedi Oyuncu 6.2 38,181

Paris'te Gece Yarısı
2011 43 Komedi Oyuncu 7.7 344,656

Arabalar 2
2011 43 Animasyon Oyuncu 6.2 128,348
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 19

Açık Çek
2011 43 Komedi Oyuncu 5.9 111,468

Zor Baba 3
2010 42 Komedi Oyuncu 5.5 96,021

Nereden Biliyorsun
2010 42 Komedi Oyuncu 5.4 39,416

Çılgın Köpek
2010 42 Komedi Oyuncu 4.2 12,756

Yaman Tilki
2009 41 Animasyon Oyuncu 7.8 168,608

Müzede Bir Gece 2
2009 41 Macera Oyuncu 5.9 152,611

Marley ve Ben
2008 40 Komedi Oyuncu 7.1 131,645

Son Çare Bodyguard
2008 40 Komedi Oyuncu 5.7 54,199
2008 Oyuncu 6.8 1,340

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 39 Macera Oyuncu 7.2 159,197

Müzede Bir Gece
2006 38 Macera Oyuncu 6.4 273,391

Mater ve Hayalet Işık
2006 38 Animasyon Oyuncu 6.7 5,093

Sen, Ben ve Dupree
2006 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 72,966

Arabalar
2006 38 Animasyon Oyuncu 7.1 310,238
2006 38 Komedi 6.0 612
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Davetsiz Çapkınlar
2005 37 Komedi Oyuncu 7.0 305,938
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bir Dalavere Öyküsü
2005 37 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Suda Yaşam
2004 36 Macera Oyuncu 7.3 160,289

Zor Baba ve Dünür
2004 36 Komedi Oyuncu 6.3 232,142

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Oyuncu 6.1 128,909

80 Günde Devr-i Alem
2004 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 76,656
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Büyük Vurgun
2004 36 Suç Oyuncu 4.9 16,502
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,813

Sangay Şövalyeleri
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 91,003
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,478

Ben Casus
2002 34 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,085
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969

Tenenbaum Ailesi
2001 33 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 237,800

Düşman Hattında
2001 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 93,061

Zırtapoz
2001 33 Komedi Oyuncu 6.6 224,463

Zor Baba
2000 32 Komedi Oyuncu 7.0 285,957

Şangaylı Kovboy
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 108,094

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 31 Komedi Oyuncu 4.6 6,920

Perili Ev
1999 31 Fantastik Oyuncu 4.9 64,150
1999 31 Suç Oyuncu 6.2 5,624

Çılgın Liseliler
1998 30 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 152,620

Bir Yazarın Hayatı
1998 30 Biyografi Oyuncu 6.3 6,059
1998 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 358,776

Benden Bu Kadar
1997 29 Komedi Yapımcı 7.7 246,786
1997 29 Macera Oyuncu 4.7 84,066

Baş Belası
1996 28 Komedi Oyuncu 6.1 136,695
1996 28 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 62,056
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,536
1994 26 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.0 3,745
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,222) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,690) Suits (1,458) Castle Rock (1,334) La Casa de Papel (1,214) Bodyguard (1,158) Mayans M.C. (1,043) The 100 (1,027) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018