Giriş Kayıt
Edy Williams

Edy Williams (77)


Oyuncu

Edwina Beth Williams, 09 Temmuz 1941 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

1970 yılının Haziran ayında Russ Meyer ile evlendi. 5 yılın ardından 1975 yılının Kasım ayında boşandılar.

Gerçek İsmi: Edwina Beth Williams
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Edie Williams
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,887
1980 39 Komedi Oyuncu 5.9 369

Çıplaklar Vadisi
1970 29 Komedi Oyuncu 6.2 8,937
1967 26 Komedi Oyuncu 4.7 466

Hawaii Cenneti
1966 25 Müzikal Oyuncu 5.6 1,636
1966 25 Western Oyuncu 7.0 6,538

Hayâl ve Hakikat
1966 25 Dram Oyuncu 5.2 891
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,379
1965 24 Biyografi Oyuncu 5.7 636

Acemi Balıkçı
1964 23 Komedi Oyuncu 7.2 4,194
1964 23 Suç Oyuncu 7.4 6,008
1963 22 Komedi Oyuncu 6.2 345
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,749
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019