Giriş Kayıt
Mike Tyson

Mike Tyson (56)


Oyuncu, Yapımcı

Michael Gerard Tyson, 30 Haziran 1966 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1988 yılının Şubat ayında Robin Givens ile evlendi. 1 yılın ardından 1989 yılının Şubat ayında boşandılar. 1997 yılının Nisan ayında Monica Turner ile evlendi. 6 yılın ardından 2003 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Ip Man 3 (2015), Liger (2022), Tyson (2008), Kickboxer: Misilleme (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Gerard Tyson
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1966
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Malik Abdulaziz | Malik Abdul Aziz | 'Iron' Mike T
Takma İsmi: Kid Dynamite
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
9.2 (13 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 56 Aksiyon Oyuncu 3.0 45,944
2022 56 Aksiyon Oyuncu    
2020 54 Belgesel Oyuncu 7.2 274
2020 54 Komedi Oyuncu 3.2 295
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 384
2019 53 Belgesel Oyuncu 7.2 519
2019 53 Belgesel Oyuncu 8.4 2,167
2019 53 Komedi Oyuncu 4.6 4,607
2018 52 Komedi Oyuncu 2.5 616

Kickboxer: Misilleme
2018 52 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,555
2018 52 Komedi Oyuncu 3.3 223
2017 51 Belgesel Oyuncu 6.8 4,988
2017 Komedi Oyuncu 7.1 11,149
2017 51 Aksiyon Oyuncu 2.8 1,574
2016 50 Belgesel Oyuncu 7.1 135
2016 50 Dram Oyuncu 4.1 823
2016 50 Komedi Oyuncu 4.8 36,794
2016 50 Belgesel Oyuncu 8.0 504

Ip Man 3
2015 49 Aksiyon Oyuncu 7.0 56,095
2015 49 Belgesel Oyuncu 7.9 764
2015 49 Komedi Oyuncu 6.5 80,535
2015 Müzik Oyuncu 7.2 3,761
2015 49 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.2 1,936
2015 49 Belgesel Oyuncu 5.8 936
2015 49 Belgesel Oyuncu 7.3 893
2014 48 Aksiyon Oyuncu 3.8 286

Ben Ali
2014 48 Belgesel Oyuncu 7.2 3,956
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,222
2014 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.2 5,070

Hesaplaşma Zamanı
2013 47 Komedi Oyuncu 6.4 61,012

Korkunç Bir Film 5
2013 47 Komedi Oyuncu 3.5 72,591
2013 47 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.3 3,054
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 754
2012 46 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,579
2012 46 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 7
2011 Aksiyon Oyuncu 8.3 648
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 5,545
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 375
2011 Reality-TV Oyuncu 7.2 40

Felekten Bir Gece Daha
2011 45 Komedi Oyuncu 6.4 501,448
2011 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 381
2011 Reality-TV Oyuncu
Yapımcı
7.4 94
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,378
2010 44 Belgesel Oyuncu 7.5 3,805
2010 Komedi Oyuncu 8.0 8,706
2009 Belgesel Oyuncu 8.8 5,086

Felekten bir Gece
2009 43 Komedi Oyuncu 7.7 785,108
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,444
2009 Komedi Oyuncu 4.6 274
2008 42 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.4 12,683
2007 41 Aksiyon Oyuncu 3.5 2,105
2007 41 Belgesel Oyuncu 5.9 961
2006 40 Dram Oyuncu 7.1 217,742
2006 Game-Show Oyuncu 2.1 143
2004 38 Dram Oyuncu 4.4 3,446
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2002 36 Belgesel Oyuncu 6.7 4,887

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 35 Macera Oyuncu 4.8 25,163

Bolivya
2001 35 Dram Oyuncu 7.3 1,166

Ölümüne Kadar
1999 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,065

Siyah ve Beyaz
1999 33 Suç Oyuncu 5.0 5,895
1996 News Oyuncu 3.9 572
1995 News Oyuncu 7.7 407
1993 Spor Oyuncu 7.7 9,187
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,200

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.6 14,029
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022