Giriş Kayıt
Larenz Tate

Larenz Tate (48)


Oyuncu, Yapımcı

Larenz Tate, 08 Eylül 1975 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2006 yılının Kasım ayında Tomasina Parrott ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Menace II Society (1993), Haberci (1997), İntikam Ateşi (2003), Dead Presidents (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1975
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.76 m
5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.8 217
2019 44 Komedi Yapımcı 5.4 145
2017 42 Komedi Oyuncu 6.2 40,287
2017 Aile Oyuncu 6.1 847
2016 41 Dram Oyuncu 5.8 1,079
2016 41 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 22,512
2016 Dram Oyuncu 7.0 2,593
2015 40 Belgesel Oyuncu 7.3 1,029
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,653
2013 Talk-Show Oyuncu 4.6 1,487
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,288
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 329

Ölümüne
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,468
2004 Dram Oyuncu 8.3 27,807

Çarpışma
2004 29 Dram Oyuncu 7.7 447,819
2004 29 Biyografi Oyuncu 7.7 156,594
2004 29 Belgesel Oyuncu 7.7 72

İntikam Ateşi
2003 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 49,284

Hız Çetesi
2003 28 Aksiyon Oyuncu 4.6 14,064
2000 25 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 334
1999 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 357
1998 23 Biyografi Oyuncu 6.4 4,517

Haberci
1997 22 Aksiyon Oyuncu 6.1 77,847
1997 22 Dram Oyuncu 7.3 5,587
1995 20 Suç Oyuncu 6.9 24,322
1993 18 Suç Oyuncu 7.5 64,016
1989 Komedi Oyuncu 6.6 29,746
1989 Dram Oyuncu 7.7 1,377

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 13,941
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024