Giriş Kayıt
Hilary Swank

Hilary Swank (44)


Oyuncu, Yapımcı

Hilary Ann Swank, 30 Temmuz 1974 Lincoln, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Eylül ayında Chad Lowe ile evlendi. 10 yılın ardından 2007 yılının Kasım ayında boşandılar.

Milyonluk Bebek (2004), Uykusuz (2002), Not: Seni Seviyorum (2007), Erkekler Ağlamaz (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hilary Ann Swank
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Lincoln, Nebraska, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
9.0 (74 Oy)
  • Currently 179.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 1,524
2018 Biyografi Oyuncu 7.6 4,471

Şanslı Logan
2017 43 Komedi Oyuncu 7.0 103,234
2017 43 Biyografi Oyuncu 6.8 922

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 42 Animasyon Oyuncu 4.5 852

Sen, Sen Değilsin
2014 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 21,893

Yolcu
2014 40 Dram Oyuncu 6.6 27,342
2013 39 Belgesel Oyuncu 6.8 188
2013 39 Dram Oyuncu 6.9 2,907

Yılbaşı Gecesi
2011 37 Komedi Oyuncu 5.7 76,183

Kiracı
2011 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.3 24,678

Ödünç Sevgili
2011 37 Komedi Yapımcı 5.9 53,912
2011 Oyuncu 6.4 1,465

Mahkumiyet
2010 36 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 39,442
2009 35 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.8 11,271
2008 Oyuncu 6.8 1,406
2008 News Oyuncu 6.2 33

Arıza Aile
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 5,114

Not: Seni Seviyorum
2007 33 Dram Oyuncu 7.1 190,229

Hasat Zamanı
2007 33 Korku Oyuncu 5.7 40,540

Özgürlük Yazarları
2007 33 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.6 61,302

Cehennem Çiçeği
2006 32 Suç Oyuncu 5.6 68,008
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 856
2006 32 Belgesel Oyuncu 6.3 371
2006 32 Müzik Oyuncu 6.7 1,038
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 31 Müzik Oyuncu 6.1 1,077

Milyonluk Bebek
2004 30 Dram Oyuncu 8.1 580,438

Kızıl Toz
2004 30 Dram Oyuncu 6.9 2,074

Demir Çeneli Melekler
2004 30 Dram Oyuncu 7.6 5,323
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,440
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 378
2003 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 41,891

Kor
2003 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 85,401
2003 29 Oyuncu 6.3 932

Uykusuz
2002 28 Gizem Oyuncu 7.2 251,536

Gerdanlık
2001 27 Dram Oyuncu 6.1 4,822
2001 27 Belgesel Oyuncu 6.2 688
2001 27 Aile Oyuncu 6.0 786

Üçüncü Göz
2000 26 Dram Oyuncu 6.7 58,142
2000 26 Aile Oyuncu 6.1 592

Erkekler Ağlamaz
1999 25 Biyografi Oyuncu 7.6 86,448
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,719
1996 22 Aksiyon Oyuncu 4.6 307

Geri Döndüler 2
1996 22 Korku Oyuncu 3.9 2,969
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,631
1995 21 Komedi Oyuncu 4.7 334
1994 20 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,642
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,945
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887

Vampir Avcısı Buffy
1992 18 Komedi Oyuncu 5.6 36,741
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 27,823
1990 Komedi Oyuncu 7.0 1,025
1985 Komedi Oyuncu 6.7 12,015
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,340
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019