Giriş Kayıt
Jason Statham

Jason Statham (51)


Oyuncu, Dublör

Jason Statham, 26 Temmuz 1967 Shirebrook, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, dublör.

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (1998), Hızlı ve Öfkeli 7 (2015), İtalyan İşi (2003), Cehennem Melekleri (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Shirebrook, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Jay
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
9.4 (355 Oy)
  • Currently 189/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (95)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 101,087

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 50 Aksiyon Oyuncu 6.7 175,835
2017 50 Aksiyon Dublör 5.2 1,545

Suikast
2016 49 Aksiyon Oyuncu 5.7 65,964
2016 49 Oyuncu 7.0 749

Ajan
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 211,925

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.2 331,898
2015 48 Aksiyon Oyuncu 5.6 45,943

Cehennem Melekleri 3
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 154,461
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,889
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 97,637

Çılgın Joe
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 60,688

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 343,799
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 104,514

Cehennem Melekleri 2
2012 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 275,468

Koruyucu
2012 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 95,560
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.5 251
2011 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 117,025

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.0 49,105
2011 44 Aksiyon Oyuncu 6.2 76,668

Mekanik
2011 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 140,048
2010 43 Dram Oyuncu 6.1 38,182

Cehennem Melekleri
2010 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 305,390

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,356
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,647

Taşıyıcı 3
2008 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 145,889

Ölüm Yarışı
2008 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 186,418
2008 41 Belgesel Oyuncu 8.3 416

Banka İşi
2008 41 Suç Oyuncu 7.2 165,104

Özgürlük Savaşçısı
2007 40 Aksiyon Oyuncu 3.8 41,958

Suikastçı
2007 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 80,408

Tetikçi
2006 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 220,121

Pembe Panter
2006 39 Macera Oyuncu 5.6 74,922

Tabanca
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,485

Kaos
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 48,479

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 178,241
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 38 Dram Oyuncu 6.6 21,094

Tetikçinin Gecesi
2004 37 Suç Oyuncu 7.5 332,910

Ölüm Hattı
2004 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,202

İtalyan İşi
2003 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 319,789
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 5,515
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,084

Taşıyıcı
2002 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 267,438
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 296

Tek
2001 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 84,879

Sıradışı Sanıklar
2001 34 Komedi Oyuncu 6.5 33,098

Mars'taki Hayaletler
2001 34 Aksiyon Oyuncu 4.9 47,846

Kapışma
2000 33 Komedi Oyuncu 8.3 709,822
2000 33 Suç Oyuncu 4.4 1,076

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 31 Komedi Oyuncu 8.2 488,560
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019