Giriş Kayıt
Jeremy Sisto

Jeremy Sisto (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jeremy Merton Sisto, 06 Ekim 1974 Grass Valley, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1993 yılının Ağustos ayında Marisa Ryan ile evlendi. 9 yılın ardından 2002 yılının Haziran ayında boşandılar. 2009 yılının Ekim ayında Addie Lane ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Korku Kapanı (2003), Garson Kız (2007), Suburgatory (2011), Lanetli Mayıs (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Merton Sisto
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1974
Doğum Yeri: Grass Valley, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
7.8 (6 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.6 5,636
2017 Dram Oyuncu 7.5 2,232
2016 Suç Oyuncu 6.9 697
2016 42 Komedi Oyuncu 6.4 315

Kapının Diğer Tarafı
2016 42 Korku Oyuncu 5.3 15,913
2016 42 Dram Oyuncu 5.9 768
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2015 Suç Oyuncu 6.6 2,750
2015 41 Dram Oyuncu 5.7 414
2015 41 Animasyon Oyuncu 7.1 16,526
2015 41 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.6 1,698
2015 Dram Oyuncu 7.1 11,008
2014 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.0 1,128
2013 39 Komedi Oyuncu 5.8 4,948
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 382
2013 39 Aksiyon 5.0 905
2012 38 Komedi Oyuncu 7.1 59,381
2011 37 Dram Oyuncu 5.8 148
2011 Komedi Oyuncu 7.2 29,396
2009 35 Dram Oyuncu 6.6 789
2009 35 Komedi Oyuncu 5.1 715
2008 34 Animasyon Oyuncu 6.1 64

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 34 Animasyon Oyuncu 7.0 16,610

Gecenin Bahçeleri
2008 34 Dram Oyuncu 6.9 4,054

Garson Kız
2007 33 Komedi Oyuncu 7.0 41,845
2007 Suç Oyuncu 7.7 2,699

Bilinmeyen
2006 32 Suç Oyuncu 6.5 28,216
2006 32 Dram Oyuncu 4.9 2,504
2006 32 Korku Oyuncu 4.2 841

Nüfus 436
2006 Dram Oyuncu 5.8 10,314
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,557
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Aşk Gibi Bir Şey
2005 31 Komedi Oyuncu 6.6 64,864
2005 31 Dram Oyuncu 5.6 115
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 107,469
2004 30 Komedi Oyuncu 5.8 5,652

Aldatan Yürek
2004 30 Dram Oyuncu 6.5 6,068

Bir Nokta Sıfır
2004 30 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 5,350
2004 30 Gerilim Oyuncu 4.5 857

Düşman Ellerinde
2004 30 Dram Oyuncu 6.0 3,612

On Üç
2003 29 Biyografi Oyuncu 6.8 76,079

Antik Mısırlılar
2003 Dram Oyuncu 8.1 108

Korku Kapanı
2003 29 Korku Oyuncu 6.1 101,607
2003 29 Komedi Oyuncu 3.7 227
2002 28 Biyografi Oyuncu 6.7 2,405
2002 28 Komedi Oyuncu 6.7 1,546
2002 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 978

Lanetli Mayıs
2002 28 Dram Oyuncu 6.7 31,001

Melek Gözler
2001 27 Dram Oyuncu 5.6 21,342
2001 Komedi Oyuncu 8.7 111,314
2001 27 Dram Oyuncu 5.8 3,758
2000 26 Suç Oyuncu 6.3 6,400
1999 25 Komedi Oyuncu 6.0 157
1999 25 Dram Oyuncu 7.0 2,331
1999 Biyografi Oyuncu 6.1 2,520

Çapraz Hayatlar
1998 24 Komedi Oyuncu 7.1 17,916
1998 24 Biyografi Oyuncu 7.2 6,312
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 11,400
1998 24 Biyografi Oyuncu 7.0 326
1998 24 Komedi Oyuncu 5.9 793

İntihar Pokeri
1997 23 Komedi Oyuncu 7.0 24,590
1996 22 Macera Oyuncu 6.6 20,026

Firlama kizlar
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 157,913
1995 21 Dram Oyuncu 5.8 3,291
1995 21 Fantastik Oyuncu 5.3 5,914
1994 20 Aile Oyuncu 5.2 293

Şehrin Kalbi
1991 17 Suç Oyuncu 6.9 14,061
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019